تاریخ امروزدوشنبه , ۷ بهمن ۱۳۹۸

طرز تهیه پیراشکی


پیراشکی نان پفکی و برشته ای است که میان آن را با انواع کرم یا مخلوط گوشت و سبزیجات می توان پر کرد. اگر پیراشکی با کرم یا شکلات با مارمالاد پر شود به عنوان میان وعده اما اگر با مواد گوشتی و سبزیجات پر شود به عنوان یک وعده غذایی سبک می توان سرو کرد. پیراشکی جزء خوراکی های پر طرفدار مخصوصا در بین کودکان است شما آن را به راحتی برای کودکانتان می توانید تهیه کنید.


مواد لازم برای تهیه پیراشکی:

(مناسب برای ۸ نفر)

  • شیر: ۱ و ½ لیوان
  • شکر: ۱ لیوان
  • روغن مایع: ¼ لیوان
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
  • آرد شیرینی پزی به میزان لازم
  • نمک: ½ قاشق چاخوری

مواد لازم برای تهیه کرم پنیری:

  • پنیر خامه: ۴۰۰ گرم
  • خامه: ۲۰۰ گرم
  • پودر شکر: ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری
  • وانیل: ۱ قاشق چایخوری


طرز تهیه پیراشکی:

۱- در طرز تهیه پیراشکی، ابتدا شیر و شکر و روغن مایع را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و با هم خوب مخلوط کنید. حالا نمک و بیکینگ پودر را اضافه کنید و سپس آرد الک شده را کم کم به مخلوط شیر اضافه کنید تا جایی که خمیر پیراشکی به دست نچسبد در عین حال خمیر سفت هم نشود و لطافت خود را حفظ کند.

۲- در این مرحله از طرز تهیه پیراشکی، روی ظرف خمیر پیراشکی را با پارچه کلفت بپوشانید و اجازه دهید تا خمیر پیراشکی دو تا سه ساعت استراحت کند. حالا یک ظرف گود انتخاب کنید داخل آن مقدار زیادی روغن مخصوص سرخ کردن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن گرم شود.

۳- در ادامه طرز تهیه پیراشکی، به اندازه گردو از خمیر پیراشکی بردارید و کف دست آن را پهن کنید و سپس در روغن شناور سرخ کنید. دقت کنید حرارت روغن زیاد نباشد چون بیرون پیراشکی سرخ شده اما داخلش خام باقی می ماند. بعد از سرخ شدن پیراشکی ها آنها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافه آنها گرفته شود و کمی حرارت خود را از دست بدهند.


طرز تهیه کرم پنیری:

۱- در طرز تهیه کرم پنیری، ابتدا پنیر خامه و شکر را داخل کاسه بریزید، سپس وانیل را اضافه کنید و با هم زن برقی خوب هم بزنید. حالا خامه را کم کم اضافه کنید و با همزن برقی هم زمان هم بزنید تا کرم شما فرم گرفته و رد پره های هم زن روی آن باقی بماند، کرم پنیری آماده است.

۲- حالا پیراشکی ها آماده هستند می توانید میان آنها را با کرم پنیری پر کنید و سپس با کمی پودر قند آنها را تزیین کنید و داخل ظرف مخصوص پذیرایی بچینید و با چای یا قهوه داغ سرو کنید.


توصیه سر آشپز:

شما می توانید داخل پیراشکی را شکلات ذوب شده با انواع مارمالاد پر کنید این بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد. اگر پیراشکی را با مواد گوشتی یا سبزیجات خواستید پر کنید شکر را از مواد اولیه خمیر حذف کنید به جای آن ۲ قاشق چایخوری نمک به مواد خمیر پیراشکی اضافه کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه پیراشکی



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *