تاریخ امروزپنج شنبه , ۵ تیر ۱۴۰۴

طرز تهیه دسر براونی شکلاتی


دسر براونی شکلاتی یکی از دسرهای پر طرفدار در دنیا است. وجود شکلات خالص در دسر براونی شکلاتی، طعم فوق العاده ای را به این دسر میدهد.


مواد لازم برای تهیه براونی شکلاتی:

(مناسب برای ۱۲ نفر)

  • شکلات خرد شده:  ۱۵۰ گرم
  • آرد:  ۲۲۵ گرم
  • کره:  ۲۲۵ گرم
  • بکینگ پودر:  ۲ قاشق مرباخوری
  • پودر شکر:  ۱۲۵ گرم
  • تخم مرغ:  ۴ عدد
  • شکلات شیری یا چیپسی:  ۱۰۰ گرم

browni-chocolate-on-desk-springlady.ir


طرز تهیه براونی شکلاتی:

برای تهیه دسر برونی شکلاتی احتیاج به یک قالب مربعی به اندازه ۲۳ سانتیمتر داریم، قالب را چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی قرار دهید.

۱- شکلات و کره را در یک ظرف شیشه ای ریخته و روی بخار آب در حال جوشیدن قرار دهید تا به روش بن ماری شکلات و کره ذوب شوند. وقتی شکلات و کره خوب ذوب شدن ظرف را از روی بخار آب بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.

۲- در ادامه برای تهیه براونی شکلاتی باید آرد و شکر و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

۳- تخم مرغ ها را خوب هم بزنید و درون مخلوط شکلات ذوب شده بریزید و مواد برونی شکلاتی را خوب با هم مخلوط کنید. سپس در این مرحله مخلوط آرد و شکر و بکینگ پودر را به مواد براونی شکلاتی اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید.


browni-cake-springlady.ir


۴- در مرحله آخر از تهیه برونی شکلاتی باید شکلات شیری خرد شده یا شکلات چیپسی را اضافه کنیم. بعد از اینکه مواد با هم خوب مخلوط شد مایع براونی شکلاتی را درون قالب بریزید، توجه داشته باشید که مواد برونی شکلاتی در تمام قالب به طور یکنواخت پخش شود.

در تهیه براونی شکلاتی بهتر است فر را از پانزده دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت یا عدد ۴ فرهای گازی روشن کنید. بعد از گرم شدن فر قالب براونی شکلاتی را در فر قرار دهید تا به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه برونی بپزد. بعد پایان زمان پخت اجازه دهید تا برونی شکلاتی به مدت ۲۰ دقیقه در قالب سرد شود، سپس آن را از قالب خارج کنید.

۵- حالا برای رویه دسر برونی شکلاتی ۱۰۰ گرم شکلات تلخ را با ۵۰ گرم کره و ۱۰۰ گرم خامه با هم مخلوط کنید و روی حرارت بخار آب در حال جوشیدن به روش بن ماری قرار دهید تا مواد ذوب و یکنواخت شوند. حالا سس شکلاتی آماده است از روی حرارت بخار آب بردارید و روی برونی شکلاتی بریزید، فقط توجه داشته باشید که برونی شکلاتی نباید در زمان ریختن سس شکلاتی سرد باشد. چون برونی شکلاتی وقتی سرد شود کمی سفت می شود و سس گرم خوب جذب این دسر نمی شود.


توصیه سر آشپز:

در تهیه براونی شکلاتی حتما از شکلات خالص استفاده کنید تا براونی شکلاتی شما علاوه بر طعم بی نظیر کیفیت خوبی هم داشته باشد. اگر طعم شکلات تلخ را دوست ندارید می توانید برای تزیین روی براونی شکلاتی از شکلات سفید یا خامه فرم گرفته یا پودر قند و پودر کاکائو  استفاده کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه دسر براونی شکلاتی



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *