تاریخ امروزسه شنبه , ۲۵ خرداد ۱۴۰۰

طرز تهیه تیرامیسوی توت فرنگی


تیرامیسوی توت فرنگی از لایه های بیسکویت لیدی فینگر یا مرنگ های برشته شده و خامه و توت فرنگی تهیه می شود، این دسر برای مناسبت ها بسیار مناسب است.


مواد لازم برای تهیه تیرامیسوی توت فرنگی:

(مناسب برای ۱۰ نفر)

  • سفیده تخم مرغ: ۳ عدد
  • آرد ذرت: ۱ قاشق چایخوری
  • پودر شکر: ۳/۴ پیمانه
  • شکلات خالص سفید: ۲۵ گرم
  • بیسکویت لیدی فینگر یک بسته به جای تهیه مرنگ

مواد لازم برای تهیه لایه میانی:

  • خامه فرم گرفته: ۲ پیمانه
  • شکلات خالص سفید: ۱۷۵ گرم
  • توت فرنگی: ۳۵۰ گرم
  • مقداری پودر کاکائو یا سس شکلات برای تزیین


طرز تهیه تیرامیسوی توت فرنگی:

۱- برای تهیه تیرامیسوی توت فرنگی ابتدا یک کاغذ روغنی کف سینی فر قرار دهید. برای تهیه مرنگ باید روی کاغذ روغنی مستطیل هایی به اندازه ۱۰ در ۲۵ سانتیمتر رسم کنید.

۲- در تهیه مرنگ دسر تیرامیسوی توت فرنگی ابتدا سفیده ها را با نصف شکر با هم زن خوب بزنید تا سفت شوند و حجم آنها دو برابر شود. بعد باقی مانده شکر و آرد ذرت و شکلات رنده شده را به سفیده ها اضافه کنید و به صورت دورانی مواد را با هم مخلوط کنید. در این مرحله برای مخلوط کردن مواد تیرامیسوی توت فرنگی از قاشق فلزی استفاده کنید و مواد را زیاد هم نزنید چون پف سفیده ها می خوابد و مرنگ شما بی کیفیت می شود. مایه مرنگ را درون قیف بریزید و داخل مستطیل های که روی کاغذ روغنی کشیده اید را پر کنید.

۳- در این مرحله سینی فر را داخل فری که از قبل با دمای ۱۴۰ درجه سانتیگراد یا ۲۷۵ درجه فارنهایت گرم شده است قرار دهید تا به مدت یک ساعت و نیم بپزند. در این مرحله توجه داشته باشید که هر نیم ساعت سینی را داخل فر بچرخانید تا همه جای مرنگ ها یکدست حرارت ببیند. بعد از پایان مدت پختن فر را خاموش کنید و اجازه دهید مرنگ های تیرامیسوی توت فرنگی داخل فر خنک شوند.



۴- برای تهیه لایه میانی تیرامیسوی توت فرنگی ابتدا شکلات را روی حرارت بخار آب در حال جوشیدن به روش بن ماری ذوب کنید. سپس روی مرنگ ها یا بیسکویت های لیدی فینگر را با شکلات ذوب شده آغشته کنید، یک لایه از بیسکویت لیدی فینگر یا مرنگ آغشته به شکلات را کف ظرف مخصوص سرو دسر تیرامیسوی توت فرنگی بچینید. بعد یک لایه خامه فرم گرفته و بعد یک لایه توت فرنگی اسلایس شده قرار دهید به همین ترتیب لایه بعدی را روی هم قرار دهید تا لایه آخر که فقط خامه فرم گرفته و توت فرنگی قرار دهید.

۵- در لایه آخر دسر تیرامیسوی توت فرنگی روی خامه فرم گرفته از پودر کاکائو یا شکلات ذوب شده به همراه برش های توت فرنگی برای تزیین می توانید استفاده کنید. حالا دسر تیرامیسوی توت فرنگی را درون یخچال قرار دهید تا سرد شود و زمان سرو، دسر را از یخچال خارج کنید روی آن را با شکلات و خامه فرم گرفته و توت فرنگی تزیین کرده سپس سرو نماید.


توصیه سر آشپز:

در تهیه دسر تیرامیسوی توت فرنگی به جای تهیه مرنگ می توانید از بیسکویت لیدی فینگر استفاده کنید. بیسکویت لیدی فینگر را در شیر یا آب توت فرنگی بغلتانید و سپس در دسر تیرامیسوی توت فرنگی استفاده کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه دسر تیرامیسوی توت فرنگی



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *