تاریخ امروزچهارشنبه , ۲۲ آبان ۱۳۹۸

طرز تهیه انواع دسر

dessert-kindes-1 springlady.ir


دسر چیست؟

دسر متشکل از مواد غذایی شیرین است، که در تمام دنیا بعد از غذای اصلی سرو می گردد.


مواد لازم برای تهیه دسر خارجی:

مواد تشکیل دهنده ی دسر بستگی به ذائقه مردم هر کشور دارد. دسرها شامل انواع شیرینی، بستنی، ژله، شکلات مایع یا میوه خرد شده می باشد. در هر منطقه در دنیا دسر به شکلی خاص تهیه و سرو می شود. مثلا تهیه شیرینی و ژله به همراه خامه یا سس شکلات و میوهای خرد شده یکی از دسرهای لذیذ بعد از غذا است که در آمریکا و اروپا بسیار پر طرفدار است. یا به عنوان نمونه نوعی شیرینی سرخ شده و شور به همراه شکلات مایع یکی از لذیذ ترین دسرها در بین مردم ایتالیا و اسپانیا است. اما در کشورهای اسیایی دسر معمولا از میوه های خرد شده تهیه می شود، البته در بعضی از این کشورها شیرینی های سنتی آن کشور هم به عنوان دسر مصرف می گردد.

 


دسر چیست؟


دسر در کشور ما ایران تنوع بسیاری دارد که در قسمت پایین به چند نمونه از آنها می پردازیم:

انواع دسر ایرانی

در کشور ایران دسرها تنوع بسیاری دارند، دلیل آن این است که کشور ایران دارای اقوام وقومیت های بسیاری است که در این کشور زندگی می کنند. البته نباید تنوع آب وهوا را در این کشور نادیده گرفت.  زیرا این تنوع باعث رویش میوه های خاص در هر منطقه از این کشور شده است. در ایران دسر بعد از غذای اصلی سرو میشود. در بیشتر مناطق ایران بستنی یا ژله بهترین دسر بعد غذا است، البته مصرف میوه های مثل هندوانه و طالبی و… هم در تابستان به عنوان دسر مصرف می گردد. اما این کشور دسرهای سنتی خود را هم دارد که یادگاری از گذشته دور برای این مردم است، به عنوان مثال انواع شیرینی برنجی وکاک که در غرب ایران پخته می شود یا انواع مربا که در همدان و آذربایجان و شهرهای غربی بعد از غذا به عنوان دسر خورده می شود. از انواع دیگر دسر در ایران می توان به شله زرد و فرینی و مسقطی اشاره کرد . در این جا بهتر است به رشته برشته که یک شیرینی لذیذ از خطه شمال ایران است اشاره کنیم، در شمال ایران این دسر بسیار پر طرفدار است. بهتر است کمی در مورد موادی که به این دسرها طعم بی نظیر می دهد بدانیم. گلاب کاشان یکی از اسانس ها بی نظیر در دسرهای ایرانی است، البته ادویه های خوش بویی مثل هل و دارچین و زعفران را نباید در تهیه دسر های سنتی از یاد برد.در ایران در تهیه بعضی از دسرهای سنتی از روغن هایی مثل کره و روغن حیوانی  هم استفاده می شود.


طرز تهیه دسر برای متولدین ماه های مختلف


چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *