تاریخ امروزچهارشنبه , ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه تارت توت فرنگی


تارت توت فرنگی از اون دسرهای هوس انگیز و فوق العاده ایه که به راحتی نمی توان از آن چشم پوشی کرد، الان که فصل توت فرنگی تازه است شما می توانید این دسر خوشمزه را در منزل به راحتی تهیه کنید و در مهمانی یا جشن های خانوادگی آن را برای عزیزانتان سرو کنید.


مواد لازم برای تهیه تارت توت فرنگی:

(مناسب برای ۶ نفر)

  • پودر قند: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب یخ: ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
  • توت فرنگی: ۷۰۰ گرم
  • کره سرد مکعبی برش خورده: ۱۲۰ گرم
  • آرد شیرینی پزی: ۲ پیمانه
  • شکر: ۱/۳ پیمانه
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • وانیل: ½ قاشق چایخوری
  • مارمالاد توت فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری
  • مواد لازم برای تهیه کرم کاستارد:
  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد
  • شیر سرد: ۲ پیمانه
  • کره: ۳۰ گرم
  • خامه: ۲۰۰ گرم
  • وانیل: ½ قاشق چایخوری
  • نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک: ½ قاشق چایخوری


طرز تهیه تارت توت فرنگی:

۱- در طرز تهیه تارت توت فرنگی ابتدا باید کرم کاستارد یا پاتیسیر را آماده کنیم. ابتدا دو عدد زرده تخم مرغ را داخل قابلمه بریزید حالا شکر و نشاسته ذرت و ۵ قاشق غذاخوری شیر را به آن اضافه کرده و مواد را با هم خوب مخلوط کنید.

۲- در ادامه طرز تهیه کرم کاستارد تارت توت فرنگی، باقی شیر را کم کم اضافه کنید تا مواد با هم یکدست شوند. حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید. وقتی که کرم کاستارد غلیظ شد، کره و وانیل را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید روی کرم سلفون بکشید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود. بعد از خنک شدن کرم ماستارد خامه را به آن اضافه کنید و سپس کرم را کنار بگذارید.

۳- در این مرحله از طرز تهیه تارت توت فرنگی، نان تارت را آماده می کنیم. آرد، پودر قند، وانیل، نمک و کره سرد را با هم داخل غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید مراقب باشید کره اصلا ذوب نشود. حالا زرده تخم مرغ و آب سرد را به خمیر اضافه کنید، در این مرحله خمیر حالت خرد دارد نباید زیاد آب اضافه کنید و اصلا خمیر را ورز ندهید خمیر را داخل نایلون ریخته و ۳۰ دقیقه درون یخچال استراحت دهید.



۴- در مرحله آخر طرز تهیه تارت توت فرنگی، بعد از ۳۰ دقیقه خمیر را از یخچال در آورید و ورز دهید و سپس با وردنه به اندازه قالب تارت باز کنید. حالا خمیر را داخل قالب تارت قرار دهید خمیر باید کف و دیواره را کامل بپوشاند، کف خمیر را با چنگال سوراخ هایی ایجاد کنید. حالا روی خمیر کاغذ روغنی قرار دهید سپس روی کاغذ را با لوبیا یا نخود بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه درون فری که از پانزده دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه روشن کرده اید قرار دهید تا کمی خمیر بپزد. بعد از آن نخود ها و کاغذ روغنی را بردارید و دوباره اجازه دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه خمیر کاملا بپزد و طلایی شود.

۵- حالا نان تارت توت فرنگی آماده است اجازه دهید تا نان تارت خنک شود سپس نان تارت را در ظرف مخصوصی که در نظر گرفته اید قرار دهید. حالا روی سطح نان تارت کمی مارمالاد توت فرنگی بمالید، سپس کرم کاستارد را روی خمیر تارت بریزید به طوری که کامل سطح و دیوار را بپوشانید. حالا با توت فرنگی تازه سطح تارت توت فرنگی را کامل بپوشانید، تارت توت فرنگی را تا زمان سرو درون یخچال قرار دهید و زمان سرو آن را از یخچال خارج کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه تارت توت فرنگی



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *