تاریخ امروزسه شنبه , ۲۹ اسفند ۱۴۰۲

طرز تهیه کیک هویج و زنجبیل


این کیک سنتی بافتی سبک و کم چرب دارد و یک برش نازک از کیک هویج و زنجبیل می تواند یک دسر عالی بعد از یک وعده شام سبک باشد. البته این دسر فوق العاده می تواند یک میان وعده عالی به همراه چای یا قهوه باشد.


مواد لازم برای تهیه کیک هویج و زنجبیل:

(مناسب برای ۱۰ نفر)

  • آرد: ۲۲۵ گرم
  • بکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک: ۱/۲  قاشق چای خوری
  • شکر: ۱۷۵ گرم
  • هویج رنده شده: ۲۲۵ گرم
  • زنجبیل تازه رنده شده: ۲۵ گرم
  • کشمش پلویی: ۶۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • روغن مایع: ۳ قاشق سوپخوری
  • آب پرتقال: ۱ عدد

مواد لازم برای رویه کیک هویج و زنجبیل:

  • پنیر ماسکارپونه: ۲۲۵ گرم
  • پودر قند: ۴ قاشق غذاخوری
  • وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • مربای هویج برای تزیین به میزان لازم


طرز تهیه کیک هویج و زنجبیل:

۱- ابتدا برای تهیه کیک هویج و زنجبیل باید فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت یا عدد ۴ فرهای گازی روشن کنید تا گرم شود. یک قالب گرد به ارتفاع ۲۰ سانتیمتری انتخاب کنید، کف آن را چرب کنید و یک کاغذ روغنی قرار دهید.

۲- در پخت کیک هویج و زنجبیل باید ابتدا آرد و بکینگ پودر و پودر زنجبیل و نمک را با هم مخلوط کنید و سپس الک کنید. حالا تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید و روغن و آب پرتقال را به آن اضافه کنید، در این مرحله از تهیه کیک هویج و زنجبیل، کشمش و رنده زنجبیل تازه و شکر و هویج رنده شده را به مواد اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.حالا مخلوط آرد و نمک و بکینگ پودر و پودر زنجبیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم کاملا ترکیب شوند.

۳- حالا مخلوط مواد کیک هویج و زنجبیل را در قالب ریخته و به مدت یک ساعت تا یک ساعت و ربع داخل فر قرار دهید. بعد از پایان زمان پخت یک سیخ چوبی را در کیک فرو کنید اگر مواد کیک هویج و زنجبیل به آن نچسبید کیک شما پخته وآماده است.



۴- در این مرحله کرم رویه کیک هویج و زنجبیل را آماده می کنیم، پنیر و پودر قند و وانیل را با هم مخلوط کنید، سپس با هم زن برقی خوب هم بزنید وقتی مواد خوب مخلوط شد کرم رویه کیک هویج و زنجبیل آماده است.

۵- کیک هویج و زنجبیل را از قالب خارج کنید کاغذ روغنی را به آرامی از کف آن جدا کنید. حالا کیک هویج و زنجبیل را در ظرف مورد نظر قرار دهید و روی آن را با کرم پنیر پوشش دهید، سپس روی کرم را با مربای هویج تزیین کنید، حالا کیک هویج و زنجبیل آماده سرو است.


آموزش تصویری طرز تهیه کیک هویج و زنجبیل



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *