تاریخ امروزجمعه , ۱۰ فروردین ۱۴۰۳

طرز تهیه کیک هویج و گردو


کیک هویج و گردو کیکی خوشمزه با طعمی خاص است، کیک هویج و گردو ترکیبی از آرد، هویج، گردو، شیر و تخم مرغ است. شما کیک هویج و گردو را در منزل به راحتی می توانید تهیه کنید و به عنوان عصرانه همراه با چای یا شیر سرو نماید.


مواد لازم برای تهیه کیک هویج و گردو:

(مناسب برای ۸ نفر)

  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • شکر: ۱ لیوان
  • روغن مایع: ۱ لیوان
  • شیر: ½ لیوان
  • ماست: ½ لیوان
  • آرد شیرینی پزی: ۲ و ½ لیوان
  • هویج خام رنده شده: ۱ و ½ لیوان
  • گردو خرد شده: ۲/۳ لیوان
  • وانیل: ½ قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری
  • پودر دارچین: ۱ قاشق چایخوری


طرز تهیه کیک هویج و گردو:

۱- در طرز تهیه کیک هویج و گردو ابتدا از یک ساعت قبل شیر و ماست و تخم مرغ را در محیط آشپزخانه قرار دهید تا با محیط هم دما شوند. حالا تخم مرغ ها را شکسته و داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم و سپس شکر و وانیل را به آنها اضافه می کنیم و با هم زن برقی خوب هم می زنیم تا مواد کرم رنگ و کشدار شوند.

۲- در ادامه طرز تهیه کیک هویج و گردو، ماست و شیر و روغن مایع را به مایه کیک هویج و گردو اضافه می کنیم و دوباره با هم زن برقی به مدت ۲ دقیقه خوب مواد را با هم مخلوط می کنیم. حالا آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و درون ظرفی جدا الک می کنیم و بعد پودر دارچین را به مخلوط آرد اضافه کرده و هم می زنیم.

۳- در این مرحله از طرز تهیه کیک هویج و گردو، مخلوط آرد را به مایه کیک هویج و گردو اضافه می کنیم و دورانی هم می زنیم تا مواد با هم مخلوط شوند. در آخر نوبت اضافه کردن هویج رنده شده و گردوی خرد شده است، آنها را به مایه کیک اضافه کنید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید.



۴- در مرحله آخر طرز تهیه کیک هویج و گردو، فر را از ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. حالا کف و دیواره قالب مورد نظر خود را چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی قرار دهید. مایه کیک را درون قالب بریزید و سپس قالب را به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا کیک هویج و گردو بپزد.

۵- در آخر برای اطمینان از اینکه کیک هویج و گردو کامل پخته است داخل کیک سیخ چوبی فرو کنید اگر مواد کیک به آن نچسبید کیک هویج و گردو آماده است. برای طلایی شدن روی کیک هویج و گردو به مدت ۱ الی ۲ دقیقه گریل را با حرارت ملایم روشن کنید تا روی کیک طلایی شود. حالا کیک هویج و گردو را از فر خارج کنید کمی که خنک شد با چاقو کیک را از دیواره قالب جدا کرده و بعد کیک را از قالب خارج کنید روی صفحه مشبک فلزی قرار دهید تا کیک هویج و گردو کامل سرد شود.

۶- حالا کیک هویج و گردوی شما آماده است آن را در ظرف مخصوص که در نظر گرفته اید قرار دهید روی آن را با تکه های گردو یا خامه فرم گرفته تزیین کنید و سپس سرو نماید.


آموزش تصویری طرز تهیه کیک هویج و گردو



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *