فینگر فودها به لقمه های کوچک که در جشن ها و مهمانی ها پیش از غذای اصلی سرو می شوند، گفته می شود. فینگر فود ژامبون و پنیر یکی از لذیذ ترین فینگر فودها است که شامل ژامبون، پنیر و نان تست است این فینگر فود خوشمزه را به راحتی می توانید تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه فینگر فود ژامبون و پنیر:
(مناسب برای ۲۰ نفر)
- ژامبون گوشت: ۲۵۰ گرم
- ژامبون مرغ: ۲۵۰ گرم
- نان تست: ۱ بسته
- پنیر پیتزا ورقه ای یا گودا: ۲۰ ورقه
- سس مایونز: ۱ پیمانه
- گوجه فرنگی: ۵ عدد
- خیار شور: ۱۰ عدد
- کاهو کوچک: ۱ بوته
- خیار: ۴ عدد
طرز تهیه فینگر فود ژامبون و پنیر:
۱- در طرز تهیه فینگر فود ژامبون و پنیر، ابتدا کاهو و خیار و گوجه فرنگی را شسته و سپس برش بزنید و کنار بگذارید. حالا خیار شورها را نواری برش بزنید و کنار بگذارید. لبه های نان های تست را برش زده و جدا کنید حالا در این مرحله هم می توانید نان تست را با تستر یا روی صفحه گریل تست کنید یا نان را همانطوری که هست استفاده کنید.
۲- در این مرحله از طرز تهیه فینگر فود ژامبون و پنیر، یک برش نان بردارید روی آن کمی سس مایونز بمالید. حالا چند برش خیار شور و گوجه فرنگی بردارید و روی نان بچینید بعد یک تکه از برگ کاهو را روی مواد قرار دهید. حالا ژامبون مرغ یا گوشت را روی کاهو قرا دهید و در آخر یک ورقه پنیر روی ژامبون قرار دهید و یک برش دیگر نان را روی پنیر قرار دهید. در این مرحله نان را به صورت مثلثی به دو یا چهار قسمت با چاقو برش بزنید برای اینکه فینگر فود ژامبون و پنیر متلاشی نشود برای فیکس کردن از خلال های کوچک چوبی استفاده کنید.
۳- در ادامه طرز تهیه فینگر فود ژامبون و پنیر، برای تزیین روی فینگ فود از برش های نواری خیار و گوجه گیلاسی و زیتون می توانید استفاده کنید. حالا درون دیس را با برگ های کاهو و گوجه گیلاسی تزیین کنید و فینگر فود های ژامبون و پنیر را درون دیس بچینید و با انواع سس سرو کنید.
توصیه سر آشپز:
در طرز تهیه فینگر فود ژامبون و پنیر می توانید به جای پنیر پیتزا و گودا از پنیر صبحانه استفاده کنید. در فینگر فود ژامبون و پنیر می توانید به جای خیار شور از خیار استفاده کنید، طعم متفاوتی به فینگر فود ژامبون و پنیر می دهد.
آموزش تصویری طرز تهیه فینگر فود ژامبون و پنیر
همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید
پاسخی بگذارید