تاریخ امروزشنبه , ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه همبرگر گوشت


همبرگر غذایی آمریکایی است که در حال حاضر در بیشتر کشور ها بسیار پر طرفدار است. همبرگر گوشت یکی از لذیذ ترین انواع همبرگرها است. همبرگر را با انواع گوشت در منزل به راحتی می توانید تهیه کنید و آن را با سس های متنوع سرو کنید.


مواد لازم برای تهیه نان همبرگر گوشت:

(مناسب برای ۴ نفر)

  • آرد: ۳ پیمانه
  • آب ولرم: ۱ پیمانه
  • کره: ۵۰ گرم
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • پودر خمیر مایه: ۱ قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر: ½ قاشق چایخوری
  • شکر: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک: ۱ قاشق سوپخوری
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • کره ذوب شده : ۲ قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه همبرگر گوشت:

  • گوشت قرمز: ۲۵۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد
  • سویا: ۱ لیوان
  • پودر سیر: ۱ قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه: ½ قاشق چایخوری
  • جوز هندی: ½ قاشق چایخوری
  • پودر سوخاری: ۴ الی ۵ قاشق سوپخوری


طرز تهیه همبرگر گوشت:

۱- در طرز تهیه همبرگر، ابتدا نان همبرگر را تهیه می کنیم البته می توانید از نان آماده هم استفاده کنید. آب ولرم را داخل لیوان بریزید حالا شکر و خمیر مایه را به آن اضافه کنید و ده دقیقه اجازه دهید تا خمیر مایه عمل بیاید. حالا آرد را داخل کاسه الک کنید، بیکینگ پودر و نمک را به آن اضافه کنید و سپس کره و تخم مرغ را به آن اضافه کنید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید. خمیر مایه عمل آمده را به مواد نان اضافه کنید و ده دقیقه ورز دهید سپس یک ساعت به خمیر استراحت دهید.

۲- در ادامه طرز تهیه نان همبرگر، سینی فر را چرب کنید از خمیر به اندازه نارنگی بردارید و با فاصله درون سینی فر بچینید. فر را از پانزده دقیقه قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و یک کاسه آب کف فر قرار دهید . حالا روی نان ها را مخلوط زرده تخم مرغ و کره بمالید و روی آنها کمی کنجد بپاشید و ۳۵ دقیقه زمان دهید تا نان ها در طبقه وسط فر بپزند. بعد از پایان زمان پخت گریل را روشن کنید تا روی نان ها طلایی شوند و سپس نان ها را از فر خارج کنید و روی سطح مشبک قرار دهید تا خنک شوند.

۳- حالا در ادامه مراحل طرز تهیه همبرگر، همبرگرها را آماده می کنیم. پیاز را داخل کاسه با رنده ریز رنده کنید و بعد گوشت را به همراه پودر سیر و فلفل سیاه و جوز هندی به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید . سویا را داخل قابلمه بریزید و یک و نیم لیوان روی آن بریزید و اجازه دهید تا به مدت ده دقیقه بپزد سپس سویا پخته را داخل آبکش بریزید و روی آن آب سرد بریزد.



۴- در این مرحله از طرز تهیه همبرگر، وقتی آب سویا خارج شد مابقی آب سویا را با فشار دست بگیرید و به مواد گوشتی سویا را اضافه کنید و درآخر پودر سوخاری اضافه کنید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید. حالا داخل تابه روغن مایع بریزید و اجازه دهید تا روغن گرم شود.

۵- در مرحله آخر طرز تهیه همبرگر، از مواد همبرگر به اندازه نارنگی بردارید و با دست آن را گرد باز کنید و بعد در روغن قرار دهید تا سرخ شود وقتی که دو طرف همبرگر سرخ شد آن را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.

۶- نان همبرگر را از وسط برش بزنید مقداری سس مایونز یا سس کچاپ وسط نان بمالید حالا یک برگ کاهو به همراه برش های خیار شور وگوجه فرنگی لای نان همبرگر قرار دهید و در آخر همبرگر سرخ شده را لای نان بگذارید. همبرگرهای آماده شده را درون دیس بچینید و همراه با سیب زمینی سرخ شده سرو کنید.


توصیه سر آشپز:

اگر دوست دارید از پنیر استفاده کنید بعد از اینکه یک طرف همبرگر سرخ شد آن را برگردانید و یک لایه پنیر روی همبرگر قرار دهید تا با هم زمان با سرخ شدن همبرگر پنیر هم آب شود برای این کار از پنیر پیتزا یا گودا می توانید استفاده کنید. برای اینکه همبرگر شما در زمان سرخ کردن متلاشی نشود حتما آب سویا را با فشار دست خوب بگیرید، در ضمن اگر طعم سویا را دوست ندارید می توانید آن را حذف کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه همبرگر گوشت



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *