تاریخ امروزجمعه , ۱۰ فروردین ۱۴۰۳

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو


پاستا با سس آلفردو، غذایی سنتی در ایتالیا است. این غذای سنتی یتالیایی را با هر نوع پاستایی می توان تهیه کرد اما در صورت استفاده از فتوچینی ( پاستای نواری ) نتیجه بهتری به دست می آید.


مواد لازم برای تهیه پاستا با سس آلفردو:

(مناسب برای ۴ نفر)

  • پاستای فتوچینی: ۱ بسته
  • سینه مرغ: ۱ عدد
  • قارچ: ۳۰۰ گرم
  • پنیر پارمیزان: ۱۰۰ گرم
  • جعفری ساطوری: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

مواد لازم برای سس آلفردو:

  • شیر: ۱ لیوان
  • پنیر خامه ای یا پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
  • خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
  • سیر: ۲ حبه
  • کره: ۵۰ گرم


طرز تهیه پاستا با سس آلفردو:

۱- در طرز تهیه پاستا با سس آلفردو، ابتدا قابلمه را پر آب کرده روی حرارت متوسط قرار دهید تا جوش بیاید. حالا سینه مرغ را به صورت نواری برش بزنید و با نمک و فلفل و یک حبه سیر رنده شده مخلوط کنید و یک ساعت اجازه دهید تا برش های مرغ مزه دار شوند.

۲- در ادامه طرز تهیه پاستا با سس آلفردو، بعد از یک ساعت برش های مرغ را در تابه با روغن زیتون سرخ کنید. حالا قارچ ها را شسته و برش بزنید سپس در تابه با مقدار کمی روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. حالا مرغ سرخ شده را به قارچ سرخ شده اضافه کنید.

۳- در این مرحله از طرز تهیه پاستا با سس آلفردو، نوبت تهیه سس آلفردو است. کره را داخل تابه بریزید حالا یک حبه سیر را رنده کنید و به کره اضافه کنید و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. در این مرحله پنیر و خامه را با هم مخلوط کنید و به کره اضافه کنید. حالا شیر را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و در آخر قارچ و مرغ سرخ شده را اضافه کرده و اجازه دهید تا سس غلیظ شود.



۴- در مرحله آخر از طرز تهیه پاستا با سس آلفردو، مقداری نمک و روغن مایع در آب در حال جوشیدن بریزید و سپس پاستای فتو چینی را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و ده دقیقه زمان دهید تا پاستا داخل آب پخته و نرم شود. حالا پاستای فتو چینی را داخل آبکش بریزید و سپس به سس آلفردو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پاستا و سس با هم مخلوط شوند.

۵- پاستا با سس آلفردو آماده است آن را در ظرف مخصوص که در نظر گرفته اید بریزید و با پنیر پارمیزان و جعفری ساطوری تزیین کنید و سپس سرو کنید.


توصیه سر آشپز:

در طرز تهیه سس آلفردو می توانید پنیر خامه ای با پنیر پیتزا را حذف کنید حتی می توانید فقط از قارچ یا مرغ به تنهایی در تهیه پاستا با سس آلفردو استفاده کنید. در طرز تهیه پاستا با سس آلفردو به جای جعفری می توانید از اسفناج استفاده کنید. پاستا با سس آلفردو را حتما گرم سرو کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه پاستا با سس آلفردو



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *