تاریخ امروزجمعه , ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه تارت های کوچک میوه ای


این دسر لذیذ متشکل از خمیری لبه دار است، که مانند یک کاسه کوچک انواع میوه را می توان در آن سرو کرد. تارت های کوچک میوه ای دسری فوق العاده لذیذ بعد از یک وعده ناهار یا یک وعده شام سبک می باشند.


مواد لازم برای تهیه تارت های کوچک میوه ای:

(مناسب برای ۶ نفر)

  • آرد: ۱و ۱/۴ پیمانه
  • کره: ۲/۳ پیمانه
  • پودر شکر: ۳ قاشق غذاخوری
  • آب: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  • هر نوع میوه ورقه شده: ۳۵۰ گرم
  •  ژله رقیق: ۱ پیمانه
  • مخلوط مغز خشکبار تفت داده: ۱/۲ پیمانه
  • خامه فرم گرفته: ۵۰ گرم
  • شکلات خالص ذوب شده: ۵۰ گرم


طرز تهیه تارت های کوچک میوه ای:

۱- برای تهیه خمیر تارت های کوچک میوه ای، ابتدا آرد را داخل کاسه بریزید، سپس کره را به قطعات کوچک خرد کنید و به آرد اضافه کنید. حالا آرد و کره را با نوک انگشتان با هم مخلوط کنید تا به شکل خرده های ریز نان در بیاند.

۲- حالا شکر را به همراه آب به خمیر تارت های کوچک میوه ای اضافه کنید و ورز دهید تا یک خمیر صاف بدست بیاید. در این مرحله خمیر تارت های کوچک میوهای را به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.

۳- روی یک سطح صاف و تمیز کمی آرد بپاشید و حالا از خمیر کمی بر دارید و به اندازه قالب تارت یک نفره باز کنید و در قالب قرار دهید. خمیر باید کاملا لبه قالب را بپوشاند با چنگال کف خمیر تارت های کوچک میوه ای را سوراخ کنید و روی قالب را با فویل بپوشانید. حالا قالب ها را در فری که از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت یا عدد ۵ فرهای گازی گرم کرده اید قرار دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه خمیر تارت ها بپزد.



۴- بعد از پایان ۱۰ دقیقه فویل را از روی قالب تارت ها بر دارید و مجدد به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا خمیر تارت های کوچک میوه ای ترد شود. حالا قالب ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا کاملا خنک شوند.

۵- در این مرحله وقتی خمیر تارت ها خنک شد به آرامی خمیر را از قالب ها جدا کنید. حالا تارت های کوچک را با خامه فرم گرفته یا شکلات خالص ذوب شده پر کنید و کمی مغز خشکبار تفت داده روی آنها بپاشید. سپس روی تارت های کوچک میوه ای را با ورقه های هر نوع میوه ای که دوست دارید بپوشانید و روی میوه ها یک تا دو قاشق غذاخوری ژله رقیق بریزید. تارت های کوچک میوه ای آماده هستند آنها را در ظرف مورد نظرتان بچینید و با برش انواع میوه تزیین کنید و تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.


توصیه سر آشپز:

خمیر تارت را نباید زیاد ورز داد چون خمیر کیفیت خود را از دست می دهد و حتما از ژله رقیق شده برای روی میوه ها استفاده کنید تا میوه ها تا زمان سرو تغییر رنگ ندهند هم ظاهر خوبی داشته باشند.


آموزش تصویری طرز تهیه تارت های کوچک میوه ای



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *