تاریخ امروزشنبه , ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه ساندویچ مرغ


ساندویچ مرغ بسیار خوشمزه است و آن را به راحتی برای شام یا وعده عصرانه می توانید در منزل تهیه کنید. ساندویچ مرغ را یا با مرغ سوخاری یا مرغ گریل شده یا انواع ژامبون مرغ می توانید تهیه کنید و همراه با سالاد و سیب زمینی سرخ شده سرو کنید.


مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ:

(مناسب برای ۴ نفر)

  • فیله سینه مرغ: ۴ عدد
  • نان باگت: ۴ عدد
  • گوجه فرنگی متوسط: ۴ عدد
  • خیارشور: ۸ عدد
  • کاهو کوچک: ۱ بوته
  • آرد سفید: ۴ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • پودر سیر: ۱ قاشق مرباخوری
  • زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه: ½ قاشق چایخوری
  • نمک به میزان لازم
  • آردسوخاری به میزان لازم
  • روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم


طرز تهیه ساندویچ مرغ:

۱- در طرز تهیه ساندویچ مرغ، ابتدا فیله سینه مرغ را از وسط برش بزنید سپس داخل کاسه ریخته و نمک و فلفل و نیمی از پودر سیر را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت یک ساعت مزه دار شود. حالا گوجه فرنگی و کاهو را شسته و خرد کنید و کنار بگذارید سپس خیار شورها را برش زده و کنار بگذارید.

۲- در ادامه طرز تهیه ساندویچ مرغ، اگر می خواهید ساندویچ مرغ شما رژیمی باشد بعد از یک ساعت فیله های برش زده را روی صفحه گریل چرب شده، گریل کنید. اما اگر می خواهید فیله های مرغ را سوخاری کنید، آرد را داخل بشقاب بریزید حالا نمک ، فلفل، زردچوبه و پودر سیر را به آن اضافه کنید و سپس خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید. تخم مرغ ها را داخل یک کاسه کوچک شکسته و کمی نمک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کرم رنگ شوند.

۳- در این مرحله از طرز تهیه ساندویچ مرغ، داخل تابه مقدار زیادی روغن مخصوص سرخ کردن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. حالا فیله های مرغ را ابتدا در مخلوط آرد سفید و ادویه بغلتانید سپس داخل تخم مرغ زده شده قرار دهید و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید و بعد در روغن سرخ کنید.



۴- در مرحله آخر طرز تهیه ساندویچ مرغ، فیله های سرخ شده را روی دستمال حوله ای کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه آنها گرفته شود. حالا نان های باگت را از وسط برش بزنید، مقداری سس فرانسوی لای نان بمالید سپس کاهو و برش های گوجه فرنگی و خیار شور را لای نان باگت قرار دهید و در آخر فیله مرغ را لای نان باگت قرار دهید.

۵- ساندویچ مرغ آماده است آن را در ظرف مورد نظرتان بچینید و با هر سسی که دوست دارید، همراه با سیب زمینی سرخ شده سرو کنید.


توصیه سر آشپز:

در تهیه ساندویچ مرغ از نان تست به جای نان باگت هم می توانید استفاده کنید. در ساندویچ مرغ اگر از آرد سوخاری ادویه دار استفاده می کنید، اودیه هایی که با آرد سفید مخلوط می شوند را حذف نکنید. اگر دوست دارید می توانید مقداری قارچ سرخ شده مخلوط با پنیر پیتزا را به مواد لای ساندویچ مرغ اضافه کنید و در ضمن می توانید به جای مرغ از کالباس یا ژامبون مرغ استفاده کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه ساندویچ مرغ



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *