تاریخ امروزپنج شنبه , ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه پیتزای گوشت


پیتزا غذایی ایتالیایی است که آن را با انواع گوشت یا سبزیجات می توان تهیه کرد. پیتزای گوشت را از گوشت چرخکرده یا استیک همراه با قارچ و سبزیجاتی مثل فلفل دلمه و ذرت تهیه می کنند.


مواد لازم برای تهیه پیتزای گوشت:

(مناسب برای ۳ الی ۴ نفر)

  • گوشت چرخکرده: ۲۵۰ گرم
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • فلفل دلمه رنگی: ۱ عدد
  • قارچ بزرگ: ۵ عدد
  • گوجه فرنگی متوسط: ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • سس کچاپ: ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا رنده شده: ۴۰۰ گرم
  • ذرت پخته شده: ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و پودر آویشن به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه نان پیتزا:

  • آرد مخصوص شیرینی پزی: ۴۵۰ گرم
  • پودر خمیر مایه: ۳۰ گرم
  • آب ولرم: ۱۵۰ میلی لیتر
  • نمک: ۱ قاشق چایخوری
  • روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری


طرز تهیه پیتزای گوشت:

۱- در طرز تهیه پیتزای گوشت ابتدا باید خمیر نان پیتزا را تهیه کنیم. خمیر مایه را داخل آب ولرم می ریزیم و ۱۰ دقیقه زمان میدهیم تا عمل کرده و پف کند. آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و داخل کاسه الک می کنیم، سپس خمیر مایه و روغن را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم حالا روی کاسه را می پوشانیم و خمیر را نیم ساعت استراحت می دهیم.

۲- در ادامه طرز تهیه پیتزای گوشت، پیاز را نگینی خرد کرده و داخل تابه با کمی روغن تفت می دهیم بعد از نرم و سبک شدن پیاز گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و با پیاز خوب تفت می دهیم سپس فلفل سیاه را به همراه فلفل دلمه نگینی خرد شده به گوشت اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. بعد از اینکه مواد خوب تفت خورد رب گوجه فرنگی و نمک را اضافه می کنیم. ۳ الی ۴ دقیقه مخلوط گوشت را روی حرارت ملایم تفت می دهیم سپس حرارت را خاموش می کنیم.

۳- در این مرحله از طرز تهیه پیتزای گوشت، سینی فر را چرب می کنیم خمیر پیتزا را روی سینی پهن می کنیم. حالا سس کچاپ را روی خمیر پیتزا می مالیم سپس نیمی از پنیر پیتزا را روی سطح خمیر می پاشیم. مخلوط گوشت چرخکرده را روی سطح خمیر به طور یکنواخت قرار می دهیم سپس قارچ اسلایس شده و ذرت را روی مخلوط گوشت می ریزیم.



۴- در مرحله آخر طرز تهیه پیتزای گوشت، تمام پنیر پیتزا را روی سطح مواد می پاشیم و سپس روی آن را با برش های گوجه فرنگی و قارچ تزیین می کنیم. حالا سینی فر را در فری که از پانزده دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده قرار می دهیم تا به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه پیتزای گوشت بپزد سپس برای طلایی شدن روی پیتزا ۳ دقیقه گریل را با حرارت ملایم روشن می کنیم.

۵- حالا پیتزای گوشت آماده است روی پیتزا در صورت تمایل کمی پودر آویشن بپاشید و سپس پیتزای گوشت را برش زده و در ظرف مورد نظرتان قرار دهید. پیتزای گوشت را با انواع سس و سیب زمینی سرخ شده و سالاد سبزیجات می توانید سرو کنید.


توصیه سر آشپز:

در تهیه خمیر پیتزا توجه کنید از آب ولرم استفاده کنید چون اگر آب داغ باشد خمیر مایه که موجود زنده است میمیرد و خمیر پیتزای شما خراب می شود. اگر دوست دارید می توانید به جای این خمیر از خمیر پیتزایی  که دستور عمل تهیه آن داخل سایت است استفاده کنید. اگر از استیک می خواهید در تهیه پیتزای گوشت استفاده کنید از چند ساعت قبل گوشت را با فلفل و پودر پیاز مزه دار کنید، سپس زمان گریل روی آن نمک پاشیده و گوشت را گریل کنید. بعد از اینکه گوشت را کباب یا سرخ کردید برش های نازک زده و در تهیه پیتزای گوشت استفاده کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه پیتزای گوشت



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *