تاریخ امروزپنج شنبه , ۵ تیر ۱۴۰۴

طرز تهیه آش رشته


آش رشته غذایی سنتی و اصیل ایرانی است که ترکیبی از حبوبات و سبزیجات و کشک است. تهیه این غذای اصیل ایرانی بسیار راحت است. این غذای مقوی را به عنوان یک وعده اصلی غذایی یا یک عصرانه خوشمزه در فصل زمستان می توانید سرو کنید.


مواد لازم برای تهیه آش رشته:

(مناسب برای ۵ نفر)

  • رشته آش: ۵۰۰ گرم
  • نخود: ۱۰۰ گرم
  • لوبیا چیتی: ۱۰۰ گرم
  • لوبیا سفید: ۱۰۰ گرم
  • عدس: ۲۰۰ گرم
  • پیاز متوسط: ۵ عدد
  • سبزی آش( تره، جعفری، گشنیز، اسفناج ): ۱ کیلو
  • کشک سائیده: ۵۰۰ گرم
  • آرد: ۱ قاشق سوپخوری
  • نعناع خشک: ۲ قاشق سوپخوری
  • سیر: ۲ بوته
  • نمک: ۱ قاشق مرباخوری
  •  فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم


طرز تهیه آش رشته:

۱- در طرز تهیه آش رشته، ابتدا از یک شب قبل حبوبات را پاک کرده و شسته و با آب ولرم خیس کنید. سبزی آش را بعد از پاک کردن خوب شسته و بعد از اینکه آب اضافه اش رفت درشت خرد کنید و سپس کنار بگذارید. در این مرحله از طرز تهیه آش رشته، پیاز ها را خلالی خرد کنید حالا کف قابلمه روغن بریزید و پیازها را سرخ کنید.

۲- بعد از سرخ شدن پیازها نیمی از پیاز سرخ شده را برای تزیین آش رشته کنار بگذارید. حالا فلفل و زردچوبه و آرد را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و کمی تفت دهید حالا آب روی حبوبات را دور بریزید و حبوبات را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و قابلمه را بیشتر از نیمه آب کنید و اجازه دهید تا آب به جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید تا حبوبات به آرامی بجوشد و بپزد.

۳- در ادامه طرز تهیه آش رشته، بعد از دو ساعت سبزی خرد شده را به آش رشته اضافه کنید. دو ساعت دیگر زمان دهید تا آش رشته پخته و جا بیفتد، در این مدت سیرها را پوست کنده و ریز خرد کنید و با روغن سرخ کنید در آخر کمی زردچوبه به آن اضافه کنید تا خوش رنگ شود و سیر سرخ شده را کنار بگذارید. حالا مقداری روغن داخل یک ظرف بریزید و وقتیکه کمی داغ شد نعناع را به آن اضافه کنید کمی هم بزنید و قبل از اینکه نعناع در روغن بسوزد آن را از روی حرارت بردارید و برای تزیین آش رشته کنار بگذارید.



۴- در این مرحله از طرز تهیه آش رشته، حدودا دو الی سه ساعت گذشته اگر حبوبات پخته است مقدار یک قاشق مرباخوری نمک را به آن اضافه کنید و سپس رشته آش را با دست خرد کنید و داخل آش رشته بریزید و اجازه دهید تا آش بجوشد و رشته به مدت بیست دقیقه بپزد و به غلظت مناسب برسد. اگر آش رشته سفت بود مقداری آب جوش درون آن بریزید.

۵- حالا آش رشته آماده است درون یک کاسه بزرگ بریزید و روی آن را با کشک و نعناع داغ و سیر و پیاز سرخ شده تزیین کنید و سپس سرو کنید.

 


آموزش تصویری طرز تهیه آش رشته



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *