تاریخ امروزیکشنبه , ۳۰ شهریور ۱۳۹۹

طرز تهیه نان لواش


نان لواش جزء نان های سنتی در ایران محسوب می شود. این نان سبک و خوشمزه که از ترکیب آرد سفید، آب و نمک تهیه می شود با انواع غذاهای ایرانی قابل سرو است.


مواد لازم برای تهیه نان لواش:

  • پودر خمیر مایه: ۱ قاشق چایخوری
  • آب گرم: ۱ لیوان
  • روغن مایع: ۳ قاشق سوپخوری
  • شکر: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک: ۱ قاشق مرباخوری سرخالی
  • آرد سفید: ۳ الی ۴ لیوان


طرز تهیه نان لواش:

۱- در طرز تهیه نان لواش، ابتدا آب گرم را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. سپس شکر و پودر خمیر مایه را به آب گرم اضافه کنید، دقت کنید که آب داغ نباشد چون باعث از بین رفتن خمیر مایه می شود. حالا به مدت ده دقیقه اجازه دهید تا خمیر مایه داخل آب گرم عمل بیاید.

۲- در ادامه طرز تهیه نان لواش، بعد از ده دقیقه حالا می توانید روغن مایع و سپس نمک و آرد را به مخلوط آب و خمیر مایه اضافه کنید. فقط در این مرحله از طرز تهیه نان لواش آرد سفید را از قبل الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید. آرد سفید را تا جایی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد در عین حال لطافت خود را حفظ کند. حالا خمیر را به مدت ده دقیقه خوب ورز دهید و سپس روی خمیر را با سلفون بپوشانید و به مدت دو ساعت در محیط آشپزخانه اجازه دهید تا خمیر استراحت کند.

۳- در این مرحله از طرز تهیه نان لواش، بعد از دو ساعت از خمیر به اندازه نارنگی بردارید و بین دو دست گرد کنید و داخل سینی آرد پاشی شده قرار دهید. حالا اگر ساج دارید روی حرارت قرار دهید اگر ندارید از تابه استفاده کنید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. چانه های خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به وسیله وردنه پهن کنید و سپس روی ساج یا درون تابه قرار دهید تا نان لواش به آرامی بپزد.



۴- بعد از اینکه یک طرف نان لواش پخت نان را برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد. در این مرحله از طرز تهیه نان لواش، نان های آماده شده را درون یک سفره پارچه ای قرار دهید تا نان ها به آرامی حرارت خود را از دست بدهند و خنک شوند. حالا نان های لواش سرد شده را درون کیسه پلاستیکی داخل یخچال می توانید برای چند روز نگهداری کنید.


توصیه سر آشپز:

در طرز تهیه نان لواش اگر پودر خمیر مایه نداشتید می توانید از یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر استفاده کنید، فقط بیکینگ پودر را با آرد مخلوط کنید و بعد آب گرم را به مخلوط آرد اضافه کنید. به جای روغن مایع از کره یا روغن جامد هم می توانید استفاده کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه نان لواش



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *