نان بربری جزء نان های سنتی ایران است این نان خوشمزه در ایران به خصوص استان های ترک زبان بسیار پرطرفدار است. شما می توانید نان بربری را خیلی راحت و آسان در منزل داخل فر تهیه کنید و سپس آن را برای عزیزانتان سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه نان بربری:
(مناسب برای ۴ نفر)
- آرد گندم: ۳ پیمانه
- پودر خمیر مایه: ۱ قاشق مرباخوری
- روغن: ۲ قاشق غذاخوری
- آب ولرم: ا پیمانه
- نمک: ۲ قاشق چایخوری
- شکر: ۲ قاشق غذاخوری
- کنجد برای تزیین به میزان لازم
طرز تهیه نان بربری:
۱- در طرز تهیه نان بربری، ابتدا آرد گندم را درون یک کاسه بزرگ الک می کنیم. حالا پودر خمیر مایه و نمک و شکر را به آرد گندم اضافه کرده و خوب مواد را با هم مخلوط می کنیم. در ادامه طرز تهیه نان بربری، روغن را به مخلوط آرد گندم اضافه می کنیم و بعد آب ولرم را اضافه کرده و مواد را به مدت ده دقیقه وزر می دهیم. حالا روی ظرف را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم تا خمیر نان بربری فوری به مدت یک ساعت استراحت کند.
۲- در این مرحله از طرز تهیه نان بربری، فر را از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم. بعد از اینکه خمیر نان بربری یک ساعت استراحت کرد، سینی فر را چرب می کنیم خمیر را به دو یا چهار قسمت مساوی تقسیم می کنیم.
۳- در مرحله آخر طرز تهیه نان بربری، خمیر نان بربری را به صورت بیضی باز کرده و درون سینی فر چرب شده قرار می دهیم. در این مرحله اگر دوست داشتید می توانید روی نان را رومال زرده تخم مرغ و زعفران استفاده کنید و سپس روی نان بربری کمی کنجد بپاشید.
۴- حالا سینی فر را درون طبقه وسط فری که از پانزده دقیقه قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید قرار دهید تا نان بربری به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه خوب بپزد. برای اینکه روی نان بربری طلایی شود می توانید گریل را با حرارت ملایم به مدت ۲ دقیقه روشن کنید. بعد از پایان مدت زمان پخت نان های بربری را از فر خارج کنید و لای یک سفره پارچه ای قرار دهید تا حرارت خود را از دست بدهند و خنک شوند.
۵- حالا نان های بربری را با انواع غذاهایی که با نان سرو می شوند مثل شامی، کوکو، کتلت و یا همراه با پنیر، کره و مربا یا خامه در وعده صبحانه برای عزیزانتان سرو کنید.
آموزش تصویری طرز تهیه نان بربری
همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید
پاسخی بگذارید