تاریخ امروزشنبه , ۶ مرداد ۱۴۰۳

طرز تهیه قطاب


قطاب شیرینی بی نظیر و خوشمزه متعلق به استان یزد می باشد، این شیرینی لذیذ به راحتی در منزل تهیه می شود و شما آن را در ظرف در دار داخل یخچال می توانید نگهداری کنید.


مواد لازم برای تهیه قطاب:

  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد
  • شیر: ¼ پیمانه
  • گلاب: ½ پیمانه
  • آرد شیرینی پزی: ۲ پیمانه
  • بیکینگ پودر: ۳ قاشق مرباخوری
  • روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم
  • پودر قند، پودر هل و پسته برای تزیین به میزان لازم

مواد میانی قطاب:

  • پودر گردو: ۱ پیمانه
  • پودر قند: ½ پیمانه
  • پودر هل یا دارچین: ½ قاشق مرباخوری
  • گلاب: ½ پیمانه


طرز تهیه قطاب:

۱- در طرز تهیه قطاب بهتر است ابتدا زرده ها را داخل یک کاسه بزرگ ریخته و خوب هم بزنیم. حالا شیر و گلاب را به زرده ها اضافه کنید و دوباره مواد را با هم خوب مخلوط کنیم.

۲- در ادامه طرز تهیه قطاب، آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید سپس کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. حالا خمیر بدست آمده را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

۳- در این مرحله از طرز تهیه قطاب مواد میانی قطاب را تهیه می کنیم، پودر گردو و قند را داخل یک کاسه با هم مخلوط کنید. حالا پودر هل یا دارچین را اضافه کنید و در آخر گلاب را اضافه کنید تا مواد شکل خمیری پیدا کنند.



۴- در مرحله آخر طرز تهیه قطاب، خمیر را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه به قطر یک و نیم سانت باز کنید، سپس قالب بزنید. حالا از مواد میانی لای خمیر قرار داده و دو لبه را روی هم فیکس کنید و سپس داخل روغن شناور با حرارت متوسط سرخ کنید. بعد از سرخ شدن قطاب ها آنها را روی توری یا دستمال قرار دهید تا روغن اضافه آنها گرفته شود و کاملا خنک شوند.

۵- حالا قطاب ها آماده هستند روی آنها را با پودر قند و هل و پودر پسته تزیین کنید و در ظرف مخصوص سرو بچینید و با چای داغ سرو نماید. قطاب های آماده شده را در ظرف در دار به مدت یک هفته داخل یخچال می توانید نگهداری کنید.


توصیه سر آشپز:

در طرز تهیه قطاب بهتر است حتما از پودر هل استفاده کنید چون عطر و طعم بی نظیری به قطاب می دهد ولی در صورتی که پودر هل در منزل نداشتید می توانید پودر دارچین را جایگزین کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه قطاب



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *