تاریخ امروزجمعه , ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه شیرینی مربایی


شیرینی مربایی یا شیرینی مشهدی نوعی شیرینی خشک است، که برای ایام عید مناسب است. شیرینی مربایی بدون تخم مرغ تهیه می شود و شما به راحتی در منزل می توانید این شیرینی را تهیه کنید و در ظرف دردار داخل یخچال به مدت یک هفته نگهداری کنید.


مواد لازم برای تهیه شیرینی مربایی:

(تعداد شیرینی ۴۸ عدد)

  • روغن جامد یا کره: ۱۳۰ گرم
  • آرد شیرینی پزی: ۳۰۰ گرم
  • روغن مایع: ۱۰ گرم
  • خامه قنادی: ۱۰ گرم
  • عسل: ۸۰ گرم
  • وانیل: ½ قاشق چایخوری
  • زعفران دمکره: ۱ قاشق غذاخوری
  • مارمالاد: ۱ پیمانه


طرز تهیه شیرینی مربایی:

۱- در طرز تهیه شیرینی مربایی ابتدا آرد را الک کرده و داخل کاسه بریزید سپس تمام مواد را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط نماید.

۲- در ادامه طرز تهیه شیرینی مربایی بعد از اینکه مواد با هم خوب مخلوط شدند، خمیر را به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید.

۳- در این مرحله از طرز تهیه شیرینی مربایی، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید، حالا خمیر را بین دو نایلون قرار داده و با وردنه باز کنید. حالا خمیر شیرینی مربایی را قالب بزنید، کف سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید سپس شیرینی ها را روی آن با فاصله بچینید.



۴- در ادامه طرز تهیه شیرینی مربایی، سینی را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا شیرینی ها بپزند. بعد از پایان زمان پخت سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا شیرینی ها سرد شوند سپس از کاغذ روغنی جدا کنید.

۵- در مرحله آخر طرز تهیه شیرینی مربایی، بعد خنک شدن شیرینی ها لای آنها را هر نوع مارمالادی که دوست دارید بمالید و بعد در ظرف دردار به مدت یک هفته می توانید شیرینی مربایی را داخل یخچال نگهداری کنید و در زمان پذیرایی در ظرف مورد نظر قرار داده و همراه با چای سرو نماید.


توصیه سر آشپز:

در طرز تهیه شیرینی مربایی به جای روغن از کره استفاده کنید تا طعم بی نظیری پیدا کند در ضمن این شیرینی پف نمی کند اما وجود کره در آن شیرینی را ترد و لذیذ می کند.


آموزش تصویری طرز تهیه شیرینی مربایی



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *