گوش فیل شیرینی خوشمزه است که در ایام ماه مبارک رمضان همراه با زولبیا و بامیه تهیه می شود و در زمان افطار همراه با چای سرو می گردد.
مواد لازم برای تهیه گوش فیل:
- شیر: ۱/۲ لیوان
- روغن جامد: ۲ قاشق غذاخوری
- آرد: ۲ الی ۲/۵ لیوان
- بیکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
- وانیل: ½ قاشق چایخوری
- تخم مرغ: ۱ عدد
- عسل: ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه شهد:
- شکر: ۲ لیوان
- آب: ۱ لیوان
- زعفران دمکرده: ۲ قاشق غذاخوری
- گلاب: ۳ قاشق سوپخوری
طرز تهیه گوش فیل:
۱- در طرز تهیه گوش فیل ابتدا باید شهد را درست کنید، آب را داخل قابلمه ریخته و شکر را به آن اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا شکر در آب کامل حل شود. بعد از اینکه شهد کمی جوشید و غلظت پیدا کرد حالا زعفران دمکرده و گلاب را اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه شهد را از روی حرارت بردارید.
۲- در ادامه طرز تهیه گوش فیل، تخم مرغ را داخل یک کاسه بزرگ شکسته و سپس وانیل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید، حالا روغن را اضافه کنید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید.
۳- در این مرحله از طرز تهیه گوش فیل، عسل و بعد شیر را به مایه گوش فیل اضافه کنید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید. حالا بیکینگ پودر و سپس آرد را کم کم به مایه گوش فیل اضافه کنید، به اندازه ای آرد اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد.
۴- در مرحله آخر طرز تهیه گوش فیل، روی ظرف را با سلفون بپوشانید و در محیط آشپزخانه به مدت ۲ ساعت قرار دهید. حالا خمیر را با وردنه باز کرده و برش بزنید و در روغن داغ سرخ کنید سپس گوش فیل های سرخ شده را درون شهد خنک قرار دهید.
۵- گوش فیل های آماده شده را از شهد خارج می کنیم و در ظرف مخصوص قرار می دهیم و روی گوش فیل ها را با پودر نارگیل و پودر پسته تزیین کنید، گوش فیل های آماده را درون یخچال قرار دهید و سپس با چای سرو کنید.
آموزش تصویری طرز تهیه گوش فیل
همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید
پاسخی بگذارید