تاریخ امروزچهارشنبه , ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه کیک شکلاتی با رویه گاناش


کیک شکلاتی با رویه گاناش جزء کیک های پرطرفدار و خوشمزه است. شما می توانید این کیک بی نظیر را در منزل به راحتی تهیه کنید و برای وعده عصرانه یا به عنوان دسر بعد از یک شام سبک آن را همراه با چای یا قهوه سرو کنید.


مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی با رویه گاناش:

(مناسب برای ۸ نفر)

  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • شکر: ۱ پیمانه
  • وانیل: ½ قاشق چایخوری
  • آرد مخصوص شیرینی: ۲ پیمانه
  • روغن مایع: ۲/۳ پیمانه
  • شیر: ۱ پیمانه
  • بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو: ½ پیمانه

مواد لازم برای تهیه گاناش:

  • خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
  • شکلات شیری یا تلخ: ۵۰ کرم
  • کره: ۲۵ گرم


طرز تهیه کیک شکلاتی با رویه گاناش:

۱- در طرز تهیه کیک شکلاتی با رویه گاناش ابتدا از یک ساعت قبل شیر و تخم مرغ ها را در محیط آشپزخانه قرار دهید تا به دمای محیط برسند، حالا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا داخل آن گرم شود.

۲- در ادامه طرز تهیه کیک شکلاتی با رویه گاناش، یک کاسه بزرگ بردارید و تخم مرغ های شکسته را داخل آن بریزید سپس وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا رنگ تخم مرغ ها عوض شود. حالا شکر را اضافه کنید و دوباره به هم زدن ادامه دهید تا مایه کشدار و کرم رنگی بدست بیاید.

۳- در این مرحله از طرز تهیه کیک شکلاتی با رویه گاناش، شیر و روغن را به مایع کیک شکلاتی اضافه کنید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید. حالا در ظرفی جدا آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و دو بار الک کنید و سپس به مایه کیک شکلاتی با رویه گاناش کم کم اضافه کرده و خوب هم بزنید.



۴- در ادامه طرز تهیه کیک شکلاتی با رویه گاناش، یک قالب گرد و گود انتخاب کنید کف و دیواره آن را چرب کنید سپس کف آن کاغذ روغنی قرار دهید حالا مایه کیک شکلاتی را داخل قالب ریخته و قالب را به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک شکلاتی خوب بپزد.

۵- در مرحله آخر طرز تهیه کیک شکلاتی با رویه گاناش، بعد از اینکه کیک پخت آن را از فر خارج کنید تا کمی خنک شود سپس کیک شکلاتی را از قالب خارج کنید و روی صفحه فلزی مشبک قرار دهید تا کاملا سرد شود. حالا گاناش روی کیک شکلاتی را آماده می کنیم، خامه را به همراه کره داخل یک قابلمه کوچک بریزید و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره داخل خامه حل شود فقط خامه نباید جوش بخورد فقط باید گرم شود حالا شکلات خرد شده اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید. در این مرحله مدام هم بزنید تا شکلات داخل خامه حل شود حالا کیک را در ظرف مخصوص سرو قرار دهید و گاناش را روی کیک شکلاتی بریزید و سپس همانطور گرم کیک شکلاتی با رویه گاناش را سرو کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه کیک شکلاتی با رویه گاناش



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *