تاریخ امروزسه شنبه , ۲۵ خرداد ۱۴۰۰


خورشت به و آلو خورشتی بی نظیر و خوشمزه است این خورشت فوق العاده مناسب فصل پاییز و زمستان می باشد و به موجود در این خورشت طعمی خاص و لذیذ به خورشت داده است.


مواد لازم برای تهیه خورشت به و آلو:

(مناسب برای ۴ نفر)

  • گوشت خورشتی: ۳۰۰ گرم
  • پیاز بزرگ: ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • آلو خورشتی یا آلو بخارا: ۱۵ عدد
  • به متوسط: ۲ عدد
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
  • زعفران دمکرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب: ۴ لیوان


طرز تهیه خورشت به و آلو:

۱- در طرز تهیه خورشت به و آلو ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و داخل قابلمه بریزید سپس مقداری روغن اضافه کنید تا پیاز با حرارت متوسط سرخ شود. بعد از اینکه پیاز کمی سرخ شد حالا گوشت خرد شده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا کمی گوشت با پیاز سرخ شود.

۲- در ادامه طرز تهیه خورشت به و آلو، بعد از سرخ شدن گوشت فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید و در آخر رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و بعد از اینکه کمی سرخ شد چهار لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت به مدت ۲ ساعت با حرارت ملایم بپزد.

۳- در این مرحله از طرز تهیه خورشت به و آلو، بعد از یک ساعت از پخت گوشت، آلو های شسته را به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید تا آلو همراه با گوشت بپزد. بعد از دو ساعت به را مکعبی برش زده و کمی تفت دهید سپس به خورشت اضافه کنید در این مرحله نمک و زعفران را به خورشت به و آلو اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت ۳۰ دقیقه به داخل خوشت به و آلو بپزد.



۴- در مرحله آخر طرز تهیه خورشت به و آلو، بعد از اینکه خورشت به و آلو پخت اگر دوست دارید طعم خورشت ملس باشد باید یک قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه کنید.


توصیه سر آشپز:

در طرز تهیه خورشت به و آلو اگر دوست دارید می توانید در آخر پخت کمی پودر دارچین به خورشت اضافه کنید طعم به و دارچین در کنار هم بسیار بی نظیر است. اگر دوست دارید طعم خورشت به و آلو ترش باشد می توانید ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو به خورشت به و آلو اضافه کنید. در تهیه خورشت به و آلو می توانید به جای گوشت گوسفند از گوشت گوساله یا مرغ هم استفاده کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه خورشت به و آلو



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *