تاریخ امروزجمعه , ۷ آذر ۱۳۹۹

طرز تهیه کیک شیفون


کیک شیفون کیکی خوشمزه است که در ترکیب آن به جای شیر از آب استفاده می شود. این کیک بی نظیر برای عصرانه همراه با قهوه یا چای مناسب است.


مواد لازم برای تهیه کیک شیفون:

(مناسب برای ۸ نفر)

  • تخم مرغ: ۷ عدد
  • وانیل: ½ قاشق چایخوری
  • روغن مایع: ½ لیوان
  • شکر: ۱ و ½ لیوان
  • آرد شیرینی پزی: ۲ لیوان
  • بیکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری
  • نمک: ۱/۳ قاشق چایخوری
  • آب: ½ لیوان


طرز تهیه کیک شیفون:

۱- در طرز تهیه کیک شیفون ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا داخل فر خوب گرم شود، سپس یک قالب گرد به قطر ۲۴ سانتیمتر انتخاب کنید، حالا کف و دیواره قالب را چرب کنید و کف قالب کاغذ روغنی قرار دهید.

۲- در ادامه طرز تهیه کیک شیفون، زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید. حالا زرده ها را درون یک کاسه بزرگ بریزید و سپس وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید. در حین هم زدن نیمی از شکر و کل روغن مایع را اضافه کنید و خوب هم بزنید و در آخر آب ولرم را اضافه کرده و مواد کیک را با هم خوب مخلوط کنید.

۳- در این مرحله از طرز تهیه کیک شیفون، آرد و بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و الک کنید سپس به مایه کیک شیفون اضافه کنید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید. حالا سفیده ها را داخل یک کاسه تمیز بریزید و باقی شکر را اضافه کنید سپس با همزن برقی آنقدر هم بزنید تا سفیده ها پف کرده و رد هم زن روی آنها باقی بماند.



۴- در مرحله آخر طرز تهیه کیک شیفون، مخلوط سفیده و شکر را به مایه کیک شیفون کم کم اضافه کرده و به صورت دورانی هم بزنید تا پف سفیده ها نخوابد. حالا مایع کیک شیفون را درون قالب بریزد و قالب را به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک شیفون بپزد برای طلایی شدن روی کیک گریل را با حرارت ملایم ۱ الی ۲ دقیقه روشن کنید.

۵- بعد از پایان زمان پخت کیک شیفون را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا کمی سرد شود سپس از داخل قالب کیک را خارج کنید و روی صفحه مشبک فلزی قرار دهید تا کیک شیفون کاملا سرد شود. حالا روی کیک را با پودر قند یا پودر کاکائو و میوه های تازه یا گل های تازه تزیین کنید سپس با قهوه یا چای سرو کنید.


توصیه سر آشپز:

در طرز تهیه کیک شیفون حتما از آب ولرم استفاده کنید. برای اینکه سفیده های تخم مرغ خوب پف کنند حتما سفیده ها را درون ظرف تمیز بریزد و دقت کنید پره های همزن شسته و تمیز باشند. قبل از تهیه کیک شیفون تخم مرغ ها را به مدت یک ساعت درون محیط آشپزخانه قرار دهید. در کیک شیفون به جای آرد شیرینی پزی می توانید از آرد برنج استفاده کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه کیک شیفون



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *