تاریخ امروزسه شنبه , ۲۹ خرداد ۱۴۰۳

طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی


پیراشکی سیب زمینی غذایی ساده با طعمی بی نظیر است که برای وعده شام یا به عنوان پیش غذا در جشن ها مناسب است، شما می توانید این غذای فوق العاده را به راحتی در منزل تهیه کنید.


مواد لازم برای تهیه پیراشکی سیب زمینی:

(مناسب برای ۳ الی ۴ نفر)

  • سیب زمینی پخته: ۵۰۰ گرم
  • کره: ۱۵ گرم
  • آرد سفید: ۱۵۰ گرم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • مواد میانی پیراشکی سیب زمینی:

  • گوشت چرخکرده: ۲۰۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد
  • قارچ: ۵ عدد
  • پودر آویشن: ½ قاشق چایخوری
  • پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
  • آرد سوخاری به میزان لازم


طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی:

۱- در طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی ابتدا مایه میانی را باید تهیه کرد، پیاز را ریز خرد کرده و داخل تابه بریزید کمی روغن اضافه کنید و با حرارت ملایم سرخ کنید. بعد از اینکه کمی پیاز سرخ شد گوشت چرخکرده را اضافه کنید و خوب تفت دهید.

۲- در ادامه طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی بعد از اینکه گوشت و پیاز با هم تفت خورد حالا پودر آویشن و سیر را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه به مخلوط گوشت اضافه کنید و تفت دهید و در آخر قارچ های نگینی خرد شده را اضافه کنید. حالا رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و اجازه دهید تا آب قارچ تبخیر شود و مواد با هم خوب سرخ شوند، حرارت را خاموش کنید و تابه مایه میانی پیراشکی سیب زمینی را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.

۳- در این مرحله از طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی، سیب زمینی های پخته را له کرده و بعد نمک و فلفل و زردچوبه را به همراه کره اضافه کنید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید، حالا آرد الک شده را کم کم به مخلوط سیب زمینی اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد.



۴- در ادامه طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی، خمیر بدست آمده را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید. بعد از نیم ساعت از خمیر به اندازه یک توپ کوچک بردارید. در این مرحله هم می توانید دست خود را با آب مرطوب کنید یا با روغن کمی چرب کنید. خمیر را به صورت دایره باز کنید از مواد میانی پیراشکی سیب زمینی لای خمیر قرار دهید حالا دو لبه خمیر را روی هم فیکس کنید سپس پیراشکی های سیب زمینی را به پودر آرد سوخاری آغشته نماید.

۵- در مرحله آخر طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی، پیراشکی های آماده را در روغن شناور با حرارت متوسط سرخ کنید. پیراشکی های سیب زمینی را روی توری قرار دهید تا روغن اضافه آنها خارج شود سپس داخل ظرف مورد نظرتان بچینید و همراه با سالاد سرو نمایید.


توصیه سر آشپز:

در طرز تهیه مواد میانی پیراشکی سیب زمینی برای سرخ کردن مواد از روغن کم استفاده کنید. برای تهیه مواد میانی پیراشکی سیب زمینی می توانید از گوشت چرخکرده مرغ یا انواع کالباس استفاده کنید همچنین می توانید از سبزیجات به جای گوشت استفاده کنید. می توانید پیراشکی های سیب زمینی را به جای اینکه داخل روغن سرخ کنید در فر تهیه کنید فقط کف سینی فر را خوب چرب کنید سپس روی پیراشک ها را با روغن رومال کنید و به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد اجازه دهید تا پیراشکی ها بپزند برای برشته شدن روی پیراشکی های سیب زمینی ۱ الی ۲ دقیقه گریل را با حرارت متوسط روشن کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *