تاریخ امروزشنبه , ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه ماکارون


ماکارون شیرینی فرانسوی است که در این کشور بسیار محبوب است. تهیه ماکارون بسیار راحت و ساده است و برای مهمانی های عصرانه همراه با چای یا قهوه می توانید آن را سرو کنید.


مواد لازم برای تهیه لایه بیرونی ماکارون:

(مناسب برای ۶ نفر)

  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • پودر بادام: ۱ پیمانه
  • پودر شکر: ۱/۴ پیمانه
  • پودر شکر: ۳/۴ پیمانه
  • رنگ غذا به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه کرم داخل ماکارون:

  • پنیر خامه ای: ۲۰۰ گرم
  • خامه: ۲۰۰ گرم
  • پودر شکر: ۲/۳ پیمانه
  • وانیل: ۱ قاشق چایخوری


طرز تهیه ماکارون:

۱- ماکارون شیرینی محبوب فرانسوی است که برای تهیه آن ابتدا باید از چند ساعت قبل تخم مرغ ها را در دمای محیط قرار دهید. وقتی تخم مرغ ها به دمای محیط رسید باید زرده و سفیده را از هم جدا کرد. در تهیه ماکارون باید سفیده ها را با ۱/۴ پیمانه پودر شکر با هم زن خوب بزنیم تا حسابی پف کند.

۲- بعد ۳/۴ پیمانه پودر شکر را با پودر بادام مخلوط می کنیم و به سفیده های تخم مرغ که قبلا خوب با هم زن زده ایم اضافه می کنیم، در این زمان توجه داشته باشید که باید مواد ماکارون را با لیسک به صورت دورانی هم بزنیم تا پف سفیده ها نخوابد.

۳- حالا زمان اضافه کردن رنگ غذا به مواد ماکارون است بهتر است رنگ مجاز غذا را به صورت قطره قطره اضافه کنید تا مبادا میزان رنگ زیاد شود. وقتی که رنگ مجاز خوراکی را به مواد ماکارون اضافه کردید آن را به صورت دورانی مخلوط کنید و بعد مواد را داخل قیف بریزید. حالا یک کاغذ روغنی کف سینی فر قرار دهید روی کاغذ روغنی را چرب کنید و حالا با قیف مواد ماکارون را روی کاغذ روغنی با فاصله قالب بزنید.



۴- حالا دو تا سه بار سینی فر را کمی بلند کنید و ضربه بزنید تا روی مواد ماکارون کمی صاف شود. بعد پانزده دقیقه به مواد ماکارون داخل سینی استراحت می دهیم، حالا سینی را داخل فر که از پانزده دقیقه قبل با دمای ۱۴۰ درجه سانتیگراد روشن کردیم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می دهیم. بعد از پایان زمان پخت سینی را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم تا ماکارون ها خنک شود.

۵- حالا لایه میانی ماکارون را آماده می کنیم، ابتدا پنیر خامه ای را داخل یک کاسه می ریزیم بعد پودر شکر را به آن اضافه می کنیم و با هم زن می زنیم تا کمی نرم شود. در مرحله بعد وانیل و خامه را به مواد کرم ماکارون اضافه می کنیم و با هم زن خوب می زنیم تا کرم پنیری فرم بگیرد. حالا با قاشق کمی از مواد کرم پنیری را برداشته و لای ماکارون ها قرار می دهیم. حالا می توانید ماکارون های آماده شده را در هر ظرفی که دوست داشتید قرار دهید و کمی میوه تازه در اطراف آن قرار دهید و سپس سرو کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه ماکارون



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

16 نظر

    1. springlady نویسنده پاسخ

      سلام روزتان بخیر، احتمالا از شکر به جای پودر شکر استفاده کردید و مورد دیگر بعد از اینکه مایه ماکارون را درون سینی فر با قیف قالب زدید ۲ الی ۳ بار به سینی ضربه بزنید تا مواد حالت صاف پیدا کند.

    1. springlady نویسنده پاسخ

      سلام احتیاجی به پودر تارتار نیست اگر شما سفیده تخم مرغ را خوب بزنید تا جایی که وقتی ظرف را برمیگردانید سفیده نریزد و رد هم زن روی سفیده زده شده باقی بماند ماکارون خوب پف می کند.

  1. سارا پاسخ

    سلام. من امروز ماکارون درست کردم ولی خیلی بد شد ینی بلافاصله بعد از اضافه کردن پودر بادام و پودر شکر موادم بسیار سفت شد و قهوه ای رنگ به طوری که نشد اصلا رنگ بهش اضافه کنم . بعدش هم بوی فوندانت گرفت. چرا اینجوری شد؟!
    و اینکه میشه پیشنهاد بدین در تهران پودر بادام خوب از کجا میشه تهیه کرد؟

    1. springlady نویسنده پاسخ

      سلام روز بخیر، دوست عزیز من فکر می کنم میزان پودر بادام شما زیاد بوده حتما میزان مواد مطابق با دستور داده شده باید باشد چون اگر اندازه ها کم یا زیاد شود ماکارون شما خراب می شود. حتما توجه داشته باشید سایز تخم مرغ ها متوسط و وزن هر کدام ۶۰ گرم باشد، زرده و سفیده را جدا از هم باید بزنید. سفیده ها باید کاملا حالت پفی پیدا کند و بعد از اضافه کردن به مواد باید دورانی هم بخورد.
      پودر بادام را از فروشگاه های فروش لوازم قنادی باید تهیه کنید، اما اگر می خواهید پودر بادام تازه تهیه کنید بهتر است خودتان بادام خام تهیه کنید یک ساعت درون آب جوش بادام ها را قرار دهید سپس پوست روی آن را بگیرید و بعد با چاقو بادام ها را خلالی برش بزنید و اجازه دهید دوباره به مدت یک روز بادام ها در هوای آزاد خشک شوند سپس بادام ها را آسیاب کنید.

    1. springlady نویسنده پاسخ

      سلام روز بخیر، در طرز تهیه ماکارون فقط از سفیده تخم مرغ استفاده می شود زرده تخم مرغ استفاده نمی شود.

  2. sara پاسخ

    سلام
    ببخشید من خمیر ماکارون رو درست کردم و روی سینی فر درست مطابق ویدیو قرار دادم . اما وقتی فر رو روشن کردم دیدم که خمیر داره کم کم ژخش میشه و از اون حالت دایره ای در میاد . وقتی سینی رو درآوردم هم تمامی خمیر روی سینی ژخش شده بود و هم اصلا هیچ ژفی هم نکرده بود .
    میخواستم بدونم چرا همچین مشکلایی بوجود اومدن و چطور میتونم دیگه به این مشکلا نخورم ؟؟؟

    1. springlady نویسنده پاسخ

      سلام دوست عزیز
      شما در طرز تهیه ماکارون باید فر را از پانزده دقیقه قبل روشن کنید تا داخل فر گرم شود سپس سینی ماکارون را داخل فر قرار دهید در ضمن غلظت مواد باید مطابق با دستور پخت باشد اگر مواد شل باشد یا پف خود را از دست بدهد شیرینی با کیفیتی نخواهید داشت. توجه داشته باشید برای اینکه پف سفیده نخوابد حتما در زمان اضافه کردن مواد به صورت دورانی هم بزنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *