تاریخ امروزپنج شنبه , ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه کیک شب یلدا با کدو حلوایی


کیکی که در شب یلدا تهیه می شود کیک کدو حلوایی است. کیک کدو حلوایی از پوره کدو حلوایی تهیه می شود و به همین علت بافتی لطیف دارد. کیک کدو حلوایی را در شب یلدا می توانید همراه با خامه سرو کنید.


مواد لازم برای تهیه کیک کدو حلوایی:

(مناسب برای ۶ نفر)

  • کدو حلوایی پوست کنده: ۴۵۰ گرم
  • کره: ۱۲۵ گرم
  • پودر شکر: ۱۷۵ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • آرد: ۲۲۵ گرم
  • بیگینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر دارچین: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک: ½ قاشق چایخوری
  • مغز دانه کدو حلوایی: ۲۵ گرم


طرز تهیه کیک کدو حلوایی:

۱- در طرز تهیه کیک کدو حلوایی ابتدا باید یک قالب گود انتخاب کرده و با کره کف و دیواره قالب را خوب چرب کنید، سپس قالب را کنار بگذارید.

۲- در این مرحله از طرز تهیه کیک کدو حلوایی، کدو حلوایی را پوست کنده و دانه های آن را جدا کنید سپس خرد کرده و لای فویل که چرب شده است بپیچید. حالا فویل را درون فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت یا عدد ۶ فرهای گازی روشن شده است قرار دهید تا به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزد و نرم شود.

۳- در ادامه طرز تهیه کیک کدو حلوایی، کدوهای پخته را از فر خارج کنید و بعد از خنک شدن آنها را له کنید تا به صورت پوره در بیایند.



۴- در ظرفی جداگانه، کره و شکر را با هم زن برقی آنقدر بزنید تا پف کنند حالا تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در این مرحله از طرز تهیه کیک کدو حلوایی، پوره کدو را به مواد کیک اضافه کنید. حالا آرد و بیکینگ پودر و نمک و پودر دارچین را با هم مخلوط کرده و سپس الک کنید و بعد به مخلوط مواد کیک کدو حلوایی اضافه کنید و خوب مواد را با هم ترکیب کنید.

۵- در مرحله آخر از طرز تهیه کیک کدو حلوایی، مغز دانه کدو حلوایی را به مواد کیک کدو حلوایی اضافه کنید و مواد را داخل قالب بریزید. فر را از پانزده دقیقه قبل با دمای ۱۶۰ در سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت یا عدد ۳ فرهای گازی روشن کنید تا گرم شود، حالا قالب کیک کدو حلوایی را به مدت یک ساعت و نیم در فر قرار دهید. بعد از پایان زمان داده شده یک سیخ چوبی را در کیک کدو حلوایی فرو کنید اگر مواد کیک به سیخ چوبی نچسبید کیک پخته است قالب را از فر خارج کنید.

۶- بعد از اینکه کیک کدو حلوایی خنک شد آن را از قالب جدا کنید و روی شبکه فلزی قرار دهید تا کیک کدو حلوای کاملا سرد شود. حالا کیک را در ظرف مخصوص سرو قرار دهید روی کیک را با پودر قند یا خامه فرم گرفته تزیین کنید و سپس سرو کنید.


توصیه سر آشپز:

مغز دانه کدو حلوایی که در کیک استفاده می کنید حتما خام باشد و اگر خواستید می توانید آن را حذف کنید. اگر از خامه برای تزیین استفاده نکردید می توانید کیک کدو حلوایی را با کره سرو کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه کیک کدو حلوایی



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *