تاریخ امروزپنج شنبه , ۳۰ فروردین ۱۴۰۳

طرز تهیه کیک یخچالی


کیک یخچالی، کیکی ساده است که آن را بدون فر می توانید تهیه کنید. کیک یخچالی برای دور همی های خانوادگی دسر مناسب و بی نظیری است. این کیک شکلاتی در بین کودکان بسیار پر طرفدار است و در مهمانی ها کیک یخچالی را با چای می توانید سرو کنید.


مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی:

(مناسب برای ۶ نفر)

  • بیسکویت پتیبور: ۲ بسته
  • شکلات خالص: ۱۰۰ گرم
  • شکر: ۱ فنجان
  • پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری
  • آرد: ۲ قاشق غذاخوری
  • شیر: ۱ لیتر
  • خامه: ۱۰۰ میلی لیتر


طرز تهیه کیک یخچالی:

۱- برای تهیه کیک یخچالی احتیاج به یک قالب مستطیلی و گود دارید. داخل قالب را سلفون بکشید طوری که از دیواره ها به سمت خارج کشیده شود.

۲- شیر را داخل یک قابلمه بریزید و آرد و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید، سپس روی حرارت ملایم قرار دهید. در این مرحله از تهیه کرم کیک یخچالی شکر را به مخلوط آرد و شیر اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد با هم خوب ترکیب شوند و غلظت پیدا کنند.

۳- شکلات را خرد کنید و درون کاسه بریزید و روی حرارت بخار آب در حال جوشیدن قرار دهید تا به روش بن ماری شکلات ذوب شود. بعد از ذوب شدن شکلات ظرف را از روی حرارت بخار آب بر دارید و اجازه دهید تا کمی خنک شود سپس خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با شکلات ترکیب شود.



۴- وقتی که مخلوط کرم کیک یخچالی غلظت پیدا کرد آن را از روی حرارت بر دارید و مخلوط شکلات ذوب شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کرم کیک یخچالی با هم خوب یکدست شوند. حالا اجازه دهید تا کرم کیک یخچالی کمی سرد شود.

۵- در این مرحله از تهیه کیک یخچالی، بیسکویت های پتیبور را به دو روش در قالب می توانید قرار دهید. در روش اول یک ردیف بیسکویت را کف قالب قرار دهید سپس روی آن را با کرم بپوشانید و به همین ترتیب لایه های بعد را قرار دهید. در روش دوم کف و دیواره قالب را با بیسکویت بپوشانید، سپس برای قرار دادن لایه بعدی بیسکویت را به کرم آغشته کنید و روی بیسکویت های کف و دیواره قرار دهید این عمل را تا قرار دادن آخرین لایه بیسکویت ادامه دهید. در آخر روی قالب را با سلفون بپوشانید و قالب را برای ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

۶- بعد از پایان این مدت ساعت کیک یخچالی آماده است، آن را به آرامی ازقالب جدا کنید و در ظرف مخصوص پذیرایی قرار دهید. حالا سلفون را از کیک یخچالی جدا کنید و رو و اطراف کیک یخچالی را با کرم شکلاتی پوشش دهید، اطراف کیک را با میوه یا برگ تازه نعناع تزیین کنید. کیک یخچالی آماده است تا زمان سرو آن را در یخچال نگهدارید و در زمان سرو آن را از یخچال خارج کنید، برش های کیک یخچالی را با چای سرو کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه کیک یخچالی



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *