تاریخ امروزپنج شنبه , ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه دسر تارت گلابی و آلو


دسر تارت گلابی و آلو یکی از دسر های معروف انگلیسی است. این دسر خوش طعم با ظاهری زیبا می تواند برای مراسم و میهمانی های خاص همراه با قهوه یا چای سرو شود.


مواد لازم برای تهیه دسر تارت گلابی و آلو:

(مناسب برای ۶ نفر)

  • کره: ۱۱۵ گرم
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • شکر: ۱ قاشق سوپ خوری
  • آرد: ۱۷۵ گرم

مواد لازم برای تهیه لایه میانی دسر تارت گلابی و آلو:

  • شکر: ۲ قاشق سوپ خوری
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد
  • شیر: ۳۰۰ میلی لیتر
  • وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • آلو قرمز: ۳۵۰ گرم
  • گلابی: ۳ عدد
  • آب: ۲ پیمانه
  • وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • شکر: ۱/۴ پیمانه


طرز تهیه دسر تارت گلابی و آلو:

۱- در تهیه دسر تارت گلابی و آلو ابتدا گلابی ها را پوست کنده از وسط به دو نیم تقسیم کنید و هسته میان آن را خارج کنید و به همراه آب داخل قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. بعد از جوش آمدن حرارت را کم کنید و شکر و وانیل را اضافه کنید. اجازه دهید تا ۱۵ دقیقه بجوشد تا گلابی ها خوب بپزد بعد از این زمان قابلمه را از روی حرارت بردارید و گلابی ها را از داخل شهد خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شوند.

۲- برای تهیه خمیر دسر تارت گلابی و آلو، کره و آرد و شکر و تخم مرغ را داخل غذا ساز بریزید و همه را با هم مخلوط کنید. بعد خمیر را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

۳- فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. سطح کار خود را آرد بپاشید و سپس خمیر دسر تارت گلابی و آلو را با کمک وردنه باز کنید. در این مرحله از تهیه دسر تارت گلابی و آلو می توانید از قالب یک تکه یا از قالب های تک نفره استفاده کنید. خمیر را داخل قالب قرار دهید و روی خمیر کاغذ روغنی قرار دهید و روی کاغذ سنگریزه یا حبوبات بریزید و سپس قالب خمیر را درون فر قرار دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه لایه زیرین دسر تارت گلابی و آلو خوب بپزد. حالا بعد از پایان زمان پخت قالب را از فر خارج کنید، سنگ ریزه یا حبوبات را بر دارید و اجازه دهید تا خمیر پخته خنک شود.



۴- در این مرحله از تهیه دسر تارت گلابی و آلو لایه میانی را تهیه کنید. ابتدا تخم مرغ و دو عدد زرده تخم مرغ را با هم زن خوب بزنید و سپس وانیل و شیر و شکر را اضافه کنید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید. حالا گلابی و آلو را روی لایه زیرین تارت، یا مخلوط یا به صورت جداگانه قرار دهید. مخلوط لایه میانی دسر تارت گلابی و آلو را روی گلابی ها و آلوها بریزید و دوباره قالب تارت را درون فر به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید. حالا دسر تارت گلابی و آلو آماده است.

۵- دسر تارت گلابی و آلو را از قالب خارج کنید در ظرف مخصوص سرو قرار دهید و آن را با خلال پسته و پودر قند یا خامه فرم گرفته تزیین کنید و سپس همراه قهوه یا چای سرو کنید.


توصیه سر آشپز:

در طرز تهیه دسر تارت گلابی و آلو شما می توانید از گلابی یا آلو به تنهایی استفاده کنید یا از مخلوط برش های نازک هر دو در تارت خود استفاده کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه دسرتارت گلابی و آلو



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *