تاریخ امروزشنبه , ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه فرنی


فرنی دسری سبک با بافت نرم و خامه ای است که بعد از یک وعده غذایی سنگین می توان آن را سرو کرد. تهیه فرنی بسیار سریع و راحت است و چون از ترکیب آرد برنج و شیر و خامه تهیه می شود بسیار مغذی است و می توان آن را به عنوان وعده غذایی برای کودکان در نظر گرفت. البته با حذف خامه می توان آن را برای صبحانه افرادی که رژیم دارند همراه با میوه سرو کرد.


مواد لازم برای تهیه فرنی:

(مناسب برای ۲ نفر)

  • شیر: ۳ لیوان
  • آرد برنج: ۴ قاشق غذاخوری سر پر
  • شکر: ۳ قاشق غذاخوری
  • خامه: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر بادام خام: ۱ پیمانه
  • گلاب: ۲ قاشق غذاخوری


طرز تهیه فرنی:

۱- در طرز تهیه فرنی ابتدا، آرد برنج مرغوب لازم است. یک پیمانه برنج نیم دانه ایرانی را یک شب در آب ولرم خیس کنید، فردا برنج را داخل آبکش بریزید تا آب اضافه آن خارج شود بعد برنج خیس خورده را روی یک پارچه تمیز پهن کنید. بعد از یک روز وقتی که برنج رطوبت خود را کاملا از دست داد آن را آسیاب کنید و دوباره به مدت دو روز آرد برنج را روی پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شود. حالا آرد برنج را داخل یک شیشه در دار داخل یخچال نگهداری کنید.

۲- در ادامه طرز تهیه فرنی پودر بادام را داخل یک کاسه ریخته و روی آن آب جوش بریزید و اجازه دهید تا شیره بادام خارج شود. شیر و آرد برنج را داخل قابلمه بریزید و خوب هم بزنید تا آرد برنج در شیر حل شود. حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.

۳- پودر بادام خیس خورده را به وسیله یک پارچه تمیز صاف کنید و به مخلوط شیر و آرد برنج اضافه کنید. حالا شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا فرنی به غلظت برسد. در این مرحله از طرز تهیه فرنی، وقتی که فرنی که به غلظت رسید آن را از روی حرارت بردارید و خامه و گلاب را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خامه بریده بریده نشود. البته اضافه کردن گلاب به ذائقه شما بستگی دارد می توانید به جای گلاب از نصف قاشق چایخوری وانیل استفاده کنید.



۴- در این مرحله از طرز تهیه فرنی، فرنی آماده است. فرنی را داخل ظرف های یکنفره بریزید، اجازه دهید تا فرنی سرد شود. بعد از سرد شدن روی فرنی را با خامه فرم گرفته و هر نوع میوه ای که دوست دارید یا پودر دارچین یا پودر بادام تزیین کنید و سپس سرو کنید.


توصیه سر آشپز:

آرد برنج را حتما در داخل خانه و در سایه خشک کنید و در تهیه آرد برنج حتما از برنج ایرانی استفاده کنید. اگر پودر بادام در دسترس نداشتید می توانید در تهیه فرنی آن را حذف کنید. در تهیه فرنی به جای گلاب از وانیل می توانید استفاده کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه فرنی



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *