تاریخ امروزپنج شنبه , ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه کیک گلابی


کیک گلابی، بافتی نرم و طعمی فوق العاده و بی نظیر دارد. برای تهیه کیک گلابی از تکه های گلابی، دارچین و عسل استفاده می شود، پخت کیک گلابی بسیار ساده است.


مواد لازم برای تهیه کیک گلابی:

(مناسب برای ۴ الی ۵ نفر)

  • گلابی: ۴ عدد
  • آرد: ۲۰۰ گرم
  • بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
  • شکر قهوه ای: ۱۰۰ گرم
  • شیر: ¼ پیمانه
  • آب: ۲ قاشق غذاخوری
  • عسل: ۲ قاشق غذاخوری
  • سفیده تخم مرغ: ۲ عدد
  • پودر دارچین: ۲ قاشق چایخوری
  • کره مقداری برای چرب کردن قالب


طرز تهیه کیک گلابی:

۱- برای تهیه کیک گلابی احتیاج به یک قالب گرد و گود به قطر ۲۰ سانتیمتر دارید. کف و دیواره قالب را با کره چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی قرار دهید. برای تهیه مایه کیک گلابی ابتدا یک عدد گلابی را پوست کنده و داخل مخلوط کن بیندازید آب را به آن اضافه کنید. حالا گلابی و آب را با هم خوب مخلوط کنید تا یک مایع نرم و صاف بدست بیاید، مایع بدست آمده را درون یک کاسه بزرگ بریزید.

۲- در این مرحله از تهیه کیک گلابی، یک گلابی را پوست کنده و خرد کنید و به مواد داخل کاسه اضافه کنید حالا شیر را به مواد اضافه کنید. شکر و عسل و پودر دارچین را به مایه کیک گلابی اضافه کنید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید.

۳- آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سپس الک کنید، حالا کم کم به مایه کیک گلابی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم خوب ترکیب شوند. سفیده های تخم مرغ را با هم زن آنقدر بزنید تا پف کرده و رد پره های هم زن روی آنها باقی بماند و وقتی ظرف را بر می گردانید از ظرف نریزند.



۴- در این مرحله از تهیه کیک گلابی، سفیده ها را کم کم به مایه کیک گلابی اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا پف سفیده ها نخوابد. حالا دو عدد گلابی بافی مانده را پوست بکنید و به هر شکلی که دوست دارید برش بزنید و کف قالب را کمی پودر دارچین و شکر بپاشید و سپس گلابی ها را کف قالب بچینید حالا مایه کیک گلابی را به آرامی روی گلابی ها درون قالب بریزید.

۵- فر را از پانزده دقیقه قبل با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد یا ۳۰۰ درجه فارنهایت یا عدد ۲ فرهای گازی روشن کنید تا گرم شود. حالا قالب کیک گلابی را درون فر قرار دهید تا به مدت یک ساعت و ربع بپزد بعد از پایان این زمان کیک گلابی را از فر خارج کنید یک عدد سیخ چوبی را داخل کیک گلابی فرو کنید اگر مواد کیک به آن نچسبید کیک گلابی پخته است.

۶- اجازه دهید تا کیک گلابی به مدت ۱۰ دقیقه در قالب بماند تا کمی سرد شود. سپس کیک گلابی را از قالب جدا کنید، کاغذ روغنی را به آرامی از کیک جدا کنید و کیک را روی صفحه فلزی مشبک قرار دهید تا خنک شود. بعد از سرد شدن کیک گلابی، آن را در ظرف مخصوص سرو قرار دهید و با کمی عسل روی آن را تزیین کنید سپس با چای سرو کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه کیک گلابی



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *