تاریخ امروزجمعه , ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه پیتزا کالزونه


پیتزای کالزونه یا همان پیتزا کلزونه یکی از غذاهایی مشابه پیتزا در ایتالیا است. خمیر این پیتزا مانند پیراشکی است و در واقع نوعی پیتزای لقمه ای است شما به راحتی در منزل می توانید این غذای ایتالیایی را تهیه کنید.


مواد لازم برای تهیه پیتزا کالزونه:

(مناسب برای ۳ نفر)

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزای کالزونه:

  • آرد سفید: ۴ و ½ پیمانه
  • نمک: ۱ و ½ قاشق چایخوری
  • پودر خمیر مایع: ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: ¼ پیمانه
  • آب سرد: ۱ و ¾ پیمانه

مواد لازم برای مایه میانی پیتزا کالزونه:

  • گوشت چرخکرده قرمز یا مرغ: ۳۰۰ گرم
  • قارچ ورقه ای سرخ شده: ¼ پیمانه
  • ذرت پخته: ۳ قاشق غذاخوری
  • پیاز نگینی خرد شده: ۱ عدد
  • پنیر پیتزا: ۱ و ½ پیمانه
  • سس کچاپ: ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری
  • پودر آویشن: ½ قاشق مرباخوری
  • پودر سیر: ½ قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم


طرز تهیه پیتزا کالزونه:

۱- در طرز تهیه پیتزا کالزونه، آرد را از قبل درون یخچال قرار دهید. حالا آرد را درون یک کاسه بزرگ الک کنید سپس نمک و پودر خمیر مایع را به آرد اضافه کنید بعد روغن مایع را اضافه کنید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید. حالا آب سرد را کم کم به مخلوط خمیر اضافه کنید تا خمیر حالت خرده نان پیدا کند. خمیر را به مدت ده دقیقه روی میز کار ورز دهید تا یکدست شود حالا داخل ظرف را چرب کنید خمیر را به صورت چونه در آورده درون ظرف قرار دهید درب ظرف را ببندید و روی آن را با یک حوله بپوشانید دو ساعت زمان دهید تا خمیر عمل بیاید.

۲- در ادامه طرز تهیه پیتزا کالزونه، پیاز نگینی خرد شده را داخل تابه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا کمی سرخ شود. حالا گوشت چرخکرده را به آن اضافه کنید و تفت دهید سپس پودر سیر و نمک و فلفل سیاه را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کرده و تفت دهید بعد از سرخ شدن مواد حالا حرارت را خاموش کنید تا مایه گوشت خنک شود.

۳- در این مرحله از طرز تهیه پیتزا کالزونه، فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و اجازه دهید تا گرم شود. حالا خمیر را به دو تا سه قسمت تقسیم کنید و با وردنه باز کنید روی خمیر را چنگال سوراخ ایجاد کنید. حالا با برس سس کچاپ را روی خمیر بمالید سپس روی نیمی از خمیر پنیر پیتزا و بعد مایع گوشتی و قارچ سرخ شده و در آخر کمی ذرت و پودر آویشن روی مواد بریزید. حالا لایه خالی خمیر را روی نیمه پر بکشید و لبه ها را روی هم فیکس کرده و سپس با فشار چنگال یا بافت لبه های خمیر را روی هم محکم کنید.



۴- در مرحله آخر طرز تهیه پیتزا کالزونه، پیتزاهای آماده را درون سینی فر قرار دهید روی آن را با مخلوط زرده تخم مرغ و شیر رومال کرده و درون فر قرار دهیم ۳۰ الی ۳۵ دقیقه زمان می برد تا پیتزای شما آماده شود برای طلایی شدن روی پیتزا کالزونه می توانید گریل را با حرارت ملایم به مدت ۲ دقیقه روشن نمایید.

۵- حالا پیتزا کالزونه آماده است بعد از اینکه از فر خارج کردید اجازه دهید تا کمی خنک شود سپس با سس و سالاد آن را سرو نمایید.


آموزش تصویری طرز تهیه پیتزا کالزونه



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *