تاریخ امروزچهارشنبه , ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه پیتزای مخلوط


پیتزا غذای اصیل ایتالیایی است که آن را با انواع گوشت و سبزیجات و ژامبون می توان تهیه کرد. پیتزای مخلوط از ترکیب گوشت و سبزیجات و ژامبون تهیه می شود. پیتزای مخلوط به خاطر طعم بی نظیرش بسیار پر طرفدار است و آن را به راحتی در منزل می توانید تهیه کنید.


مواد لازم برای تهیه پیتزای مخلوط:

(مناسب برای ۲ نفر)

  • سوسیس: ۲۰۰ گرم
  • ژامبون مرغ یا گوشت: ۲۰۰ گرم
  • گوشت چرخکرده: ۱۰۰ گرم
  • فلفل دلمه رنگی: ۱ عدد
  • قارچ متوسط: ۳ عدد
  • ذرت پخته: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر پیاز: ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر سیر: ۱ قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه: ½ قاشق چاخوری
  • پودر آویشن: ½ قاشق چایخوری
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق مرباخوری
  • سس کچاپ: ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا: ۲۵۰ گرم
  •  روغن به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه نان پیتزا:

  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • ماست: ۳ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
  • روغن مایع: ۱ قاشق سوپخوری
  • آرد مخصوص شیرینی پزی به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم


طرز تهیه پیتزای مخلوط:

۱- در طرز تهیه پیتزای مخلوط، ابتدا باید خمیر نان پیتزا را تهیه کنید. تخم مرغ را داخل کاسه شکسته سپس با چنگال خوب هم بزنید تا رنگ آن کرمی شود و کمی پف کند. حالا روغن مایع و ماست را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم خوب مخلوط شوند. در آخر بیکینگ پودر و آرد الک شده را کم کم به مواد خمیر پیتزا اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد در ضمن لطافت خود را حفظ کند، حالا روی کاسه را بپوشانید و مواد روی پیتزای مخلوط را تهیه کنید.

۲- در ادامه طرز تهیه پیتزای مخلوط، تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید مقداری روغن داخل آن بریزید سپس گوشت چرخکرده را اضافه کنید. بعد از اینکه کمی گوشت چرخکرده را در روغن تفت دادید پودر پیاز و پودر سیر و فلفل سیاه را اضافه کنید حالا گوشت را با ادویه خوب تفت دهید.

۳- در این مرحله از طرز تهیه پیتزای مخلوط، فلفل دلمه را ریز خرد کرده و با گوشت چرخکده تفت دهید و در آخر نمک و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و به از دو دقیقه حرارت را خاموش کنید. حالا سوسیس ها را خرد کرده و کنار بگذارید، سپس قارچ های شسته را برش زده و در آخر ژامبون ها را خرد کنید و کنار بگذارید.



۴- در مرحله آخر طرز تهیه پیتزای مخلوط، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. حالا سینی فر را چرب کنید، خمیر پیتزا را داخل سینی پهن کنید. مقداری سس کچاپ روی خمیر بمالید و سپس کمی پنیر پیتزا روی آن بپاشید. حالا گوشت چرخکرده را روی سطح پنیر خوب پخش کنید، بعد به ترتیب سوسیس خرد شده و ژامبون خرد شده را روی گوشت چرخکرده بریزید. در این مرحله قارچ برش خورده را روی مواد پیتزای مخلوط خوب پخش کنید و در آخر ذرت پخته را بریزید حالا کمی پودر آویشن روی پیتزای مخلوط بریزید.

۵- حالا سینی فر را درون فری که از پانزده دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید قرار دهید، تا به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه پیتزای مخلوط بپزد. برای طلایی شدن روی پیتزای مخلوط گریل را به مدت دو دقیقه روشن کنید، تا روی پیتزای مخلوط طلایی شود. پیتزای مخلوط آماده است آن را برش زده و در ظرف مخصوص سرو قرار دهید، پیتزای مخلوط را با انواع سس و سالاد سبزیجات می توانید سرو کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه پیتزای مخلوط



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *