تاریخ امروزدوشنبه , ۷ بهمن ۱۳۹۸

طرز تهیه سس کچاپ


سس کچاپ جزء سس هایی است که شما آن را با انواع کوکو و کتلت یا ساندویچ می توانید سرو کنید. این چاشنی خوشمزه که از ترکیب گوجه فرنگی و ادویه و سرکه تهیه می شود طعم بی نظیری به غذا می دهد.


مواد لازم برای تهیه سس کچاپ:

 

  • گوجه فرنگی: ۳ کیلو
  • سیر: ۳ حبه
  • فلفل قرمز: ۳ عدد
  • پودر پیاز: ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۴ قاشق مرباخوری
  • نمک: ۲ قاشق مرباخوری
  • سرکه: ½ استکان
  • روغن زیتون یا مایع: ½ استکان
  • ادویه( ۲ عدد برگ بو، ۱ عدد چوب دارچین، ۱ عدد هل، فلفل سیاه نیم کوب ۸ عدد)


طرز تهیه سس کچاپ:

۱- ابتدا در طرز تهیه سس کچاپ، گوجه فرنگی ها را شسته و داخل غذاساز می ریزیم در این مرحله اگر غذا ساز در دسترس نبود گوجه فرنگی ها را رنده کنید. سپس فلفل قرمز را به گوجه فرنگی ها اضافه می کنیم و غذا ساز را روشن می کنیم تا گوجه ها با فلفل خوب خرد و میکس شوند.

۲- در ادامه طرز تهیه سس کچاپ، گوجه فرنگی میکس شده را داخل قابلمه می ریزیم و سیر رنده شده را به همراه پودر پیاز و تمام ادویه ها اضافه می کنیم. حالا قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم تا محتویات آن جوش بیاید سپس حرارت را کم می کنیم تا به مدت دو ساعت مخلوط گوجه فرنگی و ادویه بجوشد.

۳- در این مرحله از طرز تهیه سس کچاپ، بعد از دو ساعت مخلوط گوجه فرنگی و ادویه ها را داخل آبکش ریخته و صاف می کنیم و دوباره بعد از صاف کردن مخلوط سس کچاپ را داخل قابلمه می ریزیم. حالا شکر و نمک و سرکه و روغن را به سس کچاپ اضافه می کنیم و دوباره قابلمه را روی حرارت به مدت ۳۵ الی ۴۵ دقیقه قرار می دهیم.



۴- در مرحله آخر طرز تهیه سس کچاپ، بعد از اینکه سس کچاپ به غلظت مناسب رسید حرارت را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا سس کچاپ کاملا سرد شود. حالا سس کچاپ آماده است آن را داخل شیشه های تمیز بریزید و داخل یخچال نگهداری کنید.


توصیه سر آشپز:

در طرز تهیه سس کچاپ می توانید به جای سیر از یک قاشق مرباخوری پودر سیر استفاده کنید. حتما سس کچاپ را صاف کنید تا دانه های گوجه فرنگی داخل سس نباشد. سس کچاپ باید غلیظ باشد چون اگر آبکی باشد کپک می زند و حتما اجازه دهید تا سس کچاپ کاملا سرد شود بعد آن را داخل شیشه بریزید.


آموزش تصویری طرز تهیه سس کچاپ



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *