تاریخ امروزدوشنبه , ۷ بهمن ۱۳۹۸

طرز تهیه سس بشامل


سس ها جزء چاشنی ها محسوب می شوند که طعم فوق العاده ای به غذا می دهند. سس بشامل یا سس سفید که به عنوان چاشنی در لازانیا و انواع پاستا مورد استفاده قرار می گیرد طعم بی نظیری دارد و تهیه آن بسیار آسان است. سس بشامل پایه بعضی سس ها است مثل سس قارچ و آلفردو است. سس بشامل جزء چاشنی های بسیار لذیذ و خوشمزه محسوب می شود.


مواد لازم برای تهیه سس بشامل:

 

  • آرد: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۲۵ گرم
  • روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
  • شیر: ۲ لیوان
  • خامه در صورت تمایل: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سفید به میزان لازم


طرز تهیه سس بشامل:

۱- در طرز تهیه سس بشامل، ابتدا آرد را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت کم قرار دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. توجه داشته باشید که آرد را با حرارت کم تفت دهید تا تغییر رنگ ندهد، فقط بوی خامی آن گرفته شود.

۲- در ادامه طرز تهیه سس بشامل، بعد از اینکه بوی خامی آرد گرفته شد. حالا کره را با یک قاشق غذا خوری روغن به آرد اضافه کنید تا دوغ داخل کره نسوزد و طعم ناخوشایند به سس بشامل ندهد. حالا خوب هم بزنید تا آرد و کره با هم خوب ترکیب شوند. حالا شیر را کم کم اضافه کنید و هم زمان هم بزنید تا آرد در شیر خوب حل شود.

۳- در این مرحله از طرز تهیه سس بشامل، نمک و فلفل را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سس بشامل به غلظت برسد. بعد از اینکه سس کمی به غلظت رسید می توانید خامه را اضافه کنید اما اگر دوست نداشتید می توانید خامه را حذف کنید و به جای آن پنیر پیتزا اضافه کنید. البته توجه داشته باشید که پنیر پیتزا را بعد از خاموش کردن حرارت به سس بشامل اضافه کنید.



۴- سس بشامل آماده است این سس طعم بی نظیری دارد و در غذاهایی مثل لازانیا و پاستا طعم فوق العاده ای دارد. البته سس بشامل پایه سس قارچ و سس آلفردو است. این سس لذیذ را به راحتی می توانید تهیه کنید فقط این سس خوشمزه را باید گرم سرو کنید و غلظت آن باید بخصوص در تهیه سس قارچ و آلفردو به اندازه باشد تا مواد با هم خوب ترکیب شوند.


توصیه سر آشپز:

در تهیه سس بشامل دقت کنید که آرد را با حرارت کم تفت دهید تا تغییر رنگ ندهد و نسوزد. غلظت سس بشامل مثل ماست است نباید آبکی یا خیلی سفت باشد.


آموزش تصویری طرز تهیه سس بشامل



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *