تاریخ امروزشنبه , ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه بیسکویت شکلاتی


بیسکویت شکلاتی، بیسکویتی ساده وخوشمزه که بعد از شام همراه با چای یا قهوه تلخ می توانید سرو کنید. در ضمن بیسکویت شکلاتی را می توان به عنوان یک عصرانه سبک هم سرو کرد.


مواد لازم برای تهیه بیسکویت شکلاتی:

(مناسب برای ۱۲ نفر)

  • پودر شکر: ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • وانیل: ۱/۳ قاشق چایخوری
  • آرد: ۱۲۵ گرم
  • بکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • پودر دارچین: ۱ قاشق چایخوری
  • شکلات خالص: ۵۰ گرم
  • دانه کاج: ۵۰ گرم
  • بادام یا فندق تفت داده: ۵۰ گرم


طرز تهیه بیسکویت شکلاتی:

۱- ابتدا برای تهیه بیسکویت شکلاتی تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم زن برقی خوب هم بزنید تا کاملا کرم رنگ و غلیظ شوند، طوریکه وقتی کمی از مواد را بر می داریم کش بیاید.

۲- آرد و بکینگ پودر و پودر دارچین را در ظرفی الک می کنیم، سپس به مواد بیسکویت شکلاتی که با هم زن زده بودیم اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مواد با هم خوب مخلوط شوند. حالا زمان اضافه کردن تکه های شکلات و بادام یا فندق خرد شده به مواد بیسکویت شکلاتی است. بعد از این مرحله دانه های کاج را در صورت تمایل به مواد بیسکویت شکلاتی اضافه کنید این مرحله دل خواه شما است اگر دوست نداشتید دانه کاج را حذف کنید.

۳- حالا خمیر بیسکویت شکلاتی آماده است، روی یک سطح تمیز و صاف آرد بریزید. سپس خمیر بیسکویت شکلاتی را به شکل استوانه ای به طول بیست و سه سانتیمتر و قطر یک و نیم سانتیمتر در بیاورید و روی سینی فر که از قبل چرب کرده اید بگذارید.



۴- فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت یا درجه ۴ فرهای گازی گرم کنید. حالا سینی بیسکویت شکلاتی را داخل فر قرار دهید، اجازه دهید به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر باشد تا کاملا پخته و طلایی شود. سپس سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید به مدت پنج دقیقه بیسکویت شکلاتی خنک شود.

۵- استوانه بیسکویت شکلاتی آماده است روی تخته مخصوص برش قرار دهید و با یک چاقوی دندانه دار به صورت مورب برش های نازک بزنید. سپس برش های بیسکویت شکلاتی را دوباره در سینی فر به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید.در این فاصله یک بار برش های بیسکویت شکلاتی را بر گردانید تا طرف دیگر بیسکویت ها برشته شوند.

۶- بعد از پایان زمان پخت حدود پنج دقیقه اجازه دهید تا تکه های برشته شده بیسکویت شکلاتی سرد شوند. سپس بیسکویت ها را روی سینی مشبک فلزی قرار دهید تا خوب خنک شوند. حالا می توانید بیسکویت های شکلاتی را در ظرف مخصوص سرو بچینید و با کمی پودر قند یا سس شکلات تزیین کنید و سپس با قهوه تلخ یا چای سرو کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه بیسکویت شکلاتی



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *