تاریخ امروزپنج شنبه , ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه مرغ شکم پر


مرغ شکم پر غذای لذیذ مخصوص منطقه گیلان در شمال ایران است. این غذای بی نظیر را به راحتی در منزل می توانید تهیه کنید. مرغ شکم پر غذایی مجلسی است که در مهمانی ها و جشن ها به میز غذای شما جلوه خاص می بخشد.


مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر:

(مناسب برای ۵ نفر)

  • مرغ دو کیلویی: ۱ عدد
  • گشنیز و جعفری خرد شده: ۱۰۰ گرم
  • نعناع خرد شده: ۱ قاشق سوپخوری
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
  • زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
  • گردو نگینی خرد شده: ۴ قاشق سوپخوری
  • زردچوبه و فلفل و نمک به میزان لازم
  • کره: ۵۰ گرم
  • روغن به میزان لازم


طرز تهیه مرغ شکم پر:

۱- در طرز تهیه مرغ شکم پر، ابتدا از چند ساعت قبل مرغ را با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کنید و چند ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد جذب مرغ شود.

۲- در ادامه طرز تهیه مرغ شکم پر، مواد داخل شکم مرغ را تهیه می کنیم. ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و داخل تابه بریزید کمی روغن به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارت متوسط خوب سرخ شود. حالا مقداری زردچوبه و فلفل به پیاز سرخ شده اضافه کنید سپس سبزی های خرد شده را به همراه سیر خرد شده به مواد داخل تابه اضافه کرده و خوب تفت دهید.

۳- در این مرحله از طرز تهیه مرغ شکم پر، گردو نگینی خرد شده را به همراه زرشک که از قبل شسته شده به مواد میانی مرغ شکم پر اضافه کنید و تفت دهید. حالا رب انار را به مواد داخل تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تابه را از روی حرارت کنار بگذارید.



۴- در مرحله آخر از طرز تهیه مرغ شکم پر، فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. حالا کف ظرفی که مرغ شکم پر را داخل آن می خواهید بپزید را با روغن چرب کنید. مرغ را از یخچال خارج کنید و پوست آن را با کره ذوب شده کامل چرب کنید. حالا مخلوط گردو و پیاز داغ و سبزی که از قبل آماده کرده اید را داخل شکم مرغ بریزید و سپس شکم مرغ را با نخ بدوزید و بعد دو پای مرغ را روی هم قرار دهید و با نخ ببندید. مرغ را داخل ظرف چرب شده گذاشته و روی ظرف را با کاغذ فویل بپوشانید و چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید، حالا ظرف را در فری که از پانزده دقیقه قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید بگذارید.

۵- بعد از ۱/۵ الی ۲ ساعت مرغ شکم پر آماده است این زمان بستگی به حرارت فر شما دارد اگر می خواهید روی آن خوب برشته شود بعد از برداشتن کاغذ فویل از روی ظرف گریل را به مدت ۳ الی ۴ دقیقه روشن کنید تا روی مرغ شکم پر هم طلایی شود. حالا مرغ شکم پر را داخل ظرف مخصوص که در نظر گرفته اید بگذارید و اطراف آن را با سیب زمینی سرخ شده و یا سبزی جات تازه تزیین کنید سپس همراه با پلو زعفرانی سرو کنید.


توصیه سر آشپز:

در طرز تهیه مرغ شکم پر اگر سبزی محلی منطقه گیلان در دسترس است بهتر است ازآن استفاده کنید و به جای زرشک می توانید از دانه های انار استفاده کنید. اگر فر در دسترس نیست مقداری روغن به همراه یک استکان آب داخل قابلمه تفلون بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب و روغن جوش بیاید حالا مرغ را داخل قابلمه قرار دهید و شعله را کم کنید تا مرغ بپزد و آب کاملا تبخیر شود، سپس به آرامی سرخ شود. روش دیگر تهیه مرغ شکم پر که بسیار ساده است در آموزش تصویری قرار داده شده می توانید آن را امتحان کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه مرغ شکم پر



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *