چوروس شیرینی ساده و خوشمزه است که در کشورهای اسپانیا به عنوان میان وعده بسیار پر طرفدار است. چوروس همراه با شکلات ذوب شده یا سس شکلات سرو می شود.
مواد لازم برای تهیه چوروس:
- کره: ۶۰ گرم
- شکر: ۲ قاشق سوپخوری
- نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری
- آرد شیرینی پزی: ۲۷۵ گرم
- آب: ۲۵۰ میلی لیتر
- تخم مرغ: ۳ الی ۴ عدد
- مخلوط شکر و دارچین برای تزیین
- مواد لازم برای تهیه سس شکلات:
- شکلات خالص: ۶۰ گرم
- خامه: ۱۰۰ گرم
طرز تهیه چوروس:
۱- در طرز تهیه چوروس، ابتدا کره، شکر، آب و نمک را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم، زمانی که کره حل شد و درون ظرف جوش های ریز زد. حالا آرد را اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم تا خمیر جمع شود بعد ظرف را از روی حرارت بر می داریم تا خمیر خنک شود.
۲- در این مرحله از طرز تهیه چوروس، تخم مرغ ها را تک تک به خمیر اضافه کرده و با هم زن خوب می زنیم تا جذب خمیر شوند. فقط تخم مرغ چهارم را زمانی اضافه می کنیم که خمیر سفت باشد در غیر اینصورت، سه عدد تخم مرغ بس است سفتی خمیر چوروس باید به اندازه ای باشد که به راحتی از ماسوره قیف خارج شود.
۳- در ادامه طرز تهیه چوروس، داخل ظرفی که برای سرخ کردن چوروس در نظر گرفته اید مقدار زیادی روغن مخصوص سرخ کردن بریزید، چون چوروس را باید در روغن شناور سرخ کرد. حالا ظرف را روی حرارت متوسط بگذارید تا روغن گرم شود، خمیر را داخل قیف ماسوره دار بریزید و به صورت نوارهای ۱۰ سانتیمتری در روغن با چاقو یا قیچی برش بزنید.
۴- در مرحله آخر طرز تهیه چوروس، چوروس های سرخ شده و طلایی را همانطور داغ در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید. حالا سس شکلات را آماده کنید، خامه را درون قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از اینکه خامه جوش آمد حرارت را خاموش کنید و شکلات را داخل خامه ذوب کنید. حالا زمان سرو است سس شکلات را درون کاسه ریخته، چوروس ها را درون بشقاب قرار دهید و کاسه سس شکلات را کنار آن بگذارید. چوروس ها را با سس شکلات گرم سرو کنید.
توصیه سر آشپز:
در زمان تهیه چوروس دقت کنید که حرارت نه زیاد باشد نه کم چون اگر زیاد باشد داخل چوروس خام و بیرون آن برشته می شود اگر حرارت کم باشد روغن زیادی جذب می کند، چوروس را حتما گرم سرو کنید.
آموزش تصویری طرز تهیه چوروس
همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید
میشه به جای کره از روغن جامد استفاده کرد؟؟؟
سلام بله می شود از روغن جامد به جای کره استفاده کرد فقط کره طعم بهتری به چوروس می دهد.