تاریخ امروزجمعه , ۳۱ فروردین ۱۴۰۳

طرز تهیه شیرینی کشمشی


شیرینی کشمشی جزء شیرینی های سنتی ایرانی است. این شیرینی خوشمزه و پرطرفدار را به آسانی در منزل می توانید تهیه کنید. شیرینی کشمشی را در مهمانی ها یا به عنوان میان وعده همراه با چای داغ می توانید سرو کنید.


مواد لازم برای تهیه شیرینی کشمشی:

(مناسب برای ۸ نفر)

  • آرد شیرینی پزی: ۲۰۰ گرم
  • پودر شکر: ۱۵۰ گرم
  • کره: ۱۵۰ گرم
  •  کشمش پلویی: ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • وانیل: ½ قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری


طرز تهیه شیرینی کشمشی:

۱- در طرز تهیه شیرینی کشمشی، ابتدا از نیم ساعت قبل از شروع کار کره و تخم مرغ ها را در محیط آشپزخانه قرار دهید تا به دمای محیط برسند. حالا یک کاسه بزرگ بردارید، کره و پودر شکر را داخل کاسه بریزید و با هم زن برقی خوب هم بزنید در حین کار وانیل را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا رنگ مخلوط کره و شکر کرم رنگ شود.

۲- در این مرحله از طرز تهیه شیرینی کشمشی، تخم مرغ ها را تک تک به مواد مایه شیرینی کشمشی اضافه کنید و خوب هم بزنید. آرد شیرینی پزی را با بیکینگ پودر مخلوط کرده و سپس الک کنید حالا کشمش را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا کشمش با آرد با هم مخلوط شوند.

۳- در ادامه طرز تهیه شیرینی کشمشی، مخلوط آرد و کشمش را کم کم به مایه شیرینی کشمشی اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد با هم خوب مخلوط شوند. حالا سینی فر را چرب کنید و فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.



۴- در مرحله آخر از طرز تهیه شیرینی کشمشی، مایه شیرینی کشمشی را درون قیف ریخته و با فاصله درون سینی فر قرار دهید. اگر قیف در دسترس نبود می توانید از مایه شیرینی کشمشی با قاشق بردارید و با فاصله در سینی فر قرار دهید.

۵- حالا فری که از پانزده دقیقه قبل روشن کرده اید خوب گرم شده، سینی فر را در طبقه بالای فر قرار دهید تا شیرینی کشمشی ها به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه پخته و طلایی شوند. بعد از اینکه شیرینی کشمشی ها پخت، سینی را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شوند سپس شیرینی کشمشی ها را به آرامی از سینی فر جدا کرده و در ظرف مخصوص سرو بچینید. حالا شیرینی کشمشی آماده است آن را در مهمانی ها یا وعده عصرانه به همراه چای داغ می توانید سرو کنید.


توصیه سر آشپز:

در طرز تهیه شیرینی کشمشی حتما از کشمش پلویی یا کشمش بدون هسته استفاده کنید. برای تهیه پودر شکر، شکر را با آسیاب پودر کنید و سپس استفاده کنید. اگر طعم زعفران را دوست دارید در تهیه شیرینی کشمشی می توانید از آن استفاده کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه شیرینی کشمشی



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *