تاریخ امروزجمعه , ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه نان کروسان


نان کروسان نانی حجیم و خوشمزه است، این نان رولی که گاهی ساده و بعضی مواقع مغزدار تهیه می شود برای وعده صبحانه یا عصرانه مناسب است و آن را با چای یا قهوه می توانید سرو کنید.


مواد لازم برای تهیه نان کروسان:

(مناسب برای ۴ نفر)

  • آرد شیرینی پزی: ۲ و ½ لیوان
  • پودر خمیر مایه: ۱ قاشق سوپخوری
  • شکر: ۱ قاشق سوپخوری
  • روغن مایع: ۲ قاشق سوپخوری
  • نمک: ۱ قاشق چایخوری
  • آب ولرم: ۱ لیوان
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • زعفران آبکرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر خامه یا شکلات برای مغز کروسان
  • کنجد برای روی نان به میزان لازم


طرز تهیه نان کروسان:

۱- در طرز تهیه نان کروسان، ابتدا آرد را داخل یک کاسه بزرگ الک کنید سپس نمک و شکر و پودر خمیر مایه را به آرد اضافه کرده و خوب مواد را با هم مخلوط کنید. حالا روغن مایع را اضافه کنید و بعد آب ولرم را کم کم اضافه کرده تا خمیری لطیف بدست بیاید.

۲- در ادامه طرز تهیه نان کروسان، خمیر را در ظرفی که چرب شده به مدت یک ساعت قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود. حالا خمیر را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید و روی سطح آرد پاشی شده چانه های خمیر را گرد باز کنید. بعد روی خمیر باز شده کره نرم بمالید و سپس چانه باز کرده را روی لایه زیری قرار دهید به همین ترتیب هشت لایه خمیر را روی هم قرار دهید فقط روی لایه آخر کره نمالید.

۳- در این مرحله از طرز تهیه نان کروسان، روی لایه آخر کمی آرد بپاشید و سپس با وردنه دوباره خمیر لایه ای را باز کنید. حالا یک خمیر دایره ای بزرگ دارید آن را به هشت قسمت تقسیم کنید در این مرحله اگر دوست دارید نان کروسان شما مغزدار باشد کمی پنیر یا شکلات روی خمیر قرار دهید و سپس آن را رول کنید. اگر می خواهید نان کروسان ساده تهیه کنید خمیر را رول کرده و درون سینی فری که کاغذ روغنی کف آن قرار داده اید با فاصله بچینید.



۴- در مرحله آخر طرز تهیه نان کروسان، خمیرهای رول شده را به مدت پانزده دقیقه درون سینی فر اجازه دهید تا استراحت کنند. حالا فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود، روی نان های کروسان را بعد از پایان مدت استراحت رومال زرده تخم مرغ و زعفران بمالید و سپس کمی کنج روی نان ها بپاشید. وقتی که پانزده دقیقه از روشن کردن فر گذشت سینی فر را داخل فر قرار دهید تا نان ها به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه داخل فر بپزند و زیر نان ها طلایی شود بعد گریل را با حرات ملایم روشن کنید تا به مدت دو دقیقه روی نان های کروسان هم طلایی شود.

۵- حالا نان های کروسان آماده است آنها را از داخل فر خارج کنید و روی یک صفحه مشبک فلزی قرار دهید تا نان های کروسان خنک شوند. نان های کروسان را با چای یا قهوه در وعده صبحانه یا عصرانه می توانید سرو کنید.


توصیه سر آشپز:

حتما زمانی که فر را روشن کردید یک کاسه آب جوش درون فر قرار دهید تا هوای داخل فر داری رطوبت شود نان کروسان در زمان پخت خشک و سفت نشود.


آموزش تصویری طرز تهیه نان کروسان



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *