تاریخ امروزسه شنبه , ۶ آبان ۱۳۹۹

طرز تهیه نان باگت


نان باگت نانی حجیم و مخصوص کشور فرانسه است، البته امروزه نان باگت در تمام دنیا تهیه و سرو می شود. نان باگت از ترکیب شیر، آرد سفید و تخم مرغ تهیه می شود و در منزل به راحتی شما می توانید آن را تهیه کنید. نان باگت برای تهیه انواع ساندویچ و فست فود مناسب است.


مواد لازم برای تهیه نان باگت:

  • شیر: ۱ لیوان
  • آب: ½ لیوان
  • کره ذوب شده: ¼ لیوان
  • آرد سفید: ۴ لیوان
  • پودر خمیر مایه: ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک: ۱ قاشق مرباخوری سرخالی
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • شیر: ½ لیوان
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد


طرز تهیه نان باگت:

۱- در طرز تهیه نان باگت، ابتدا شیر و کره و آب را داخل یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا گرم شوند. حالا ظرف را از روی حرارت برمی داریم تا کمی مواد ولرم شده و حرارت خود را از دست بدهند. بعد از اینکه مخلوط شیر و آب کره ولرم شد، آن را داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم و ¾ آرد را با پودر خمیر مایه ، شکر و نمک مخلوط کرده و به مخلوط شیر اضافه می کنیم.

۲- در ادامه طرز تهیه نان باگت، تخم مرغ را به مخلوط مواد نان باگت اضافه می کنیم و سپس باقی آرد را کم کم به مواد اضافه می کنیم. آرد را تا جایی اضافه می کنیم که خمیر به دست نچسبد در عین حال لطافت خود را حفظ کند، خمیر را ده دقیقه ورز دهید. حالا روی سطح را آرد بپاشید و خمیر را روی سطح به صورت استوانه ای در بیاورید و بعد با یک چاقوی تیز و مرطوب خمیر نان باگت را به ۱۶ قسمت مساوی تقسیم کنید. چانه های خمیر را با وردنه روی سطح آرد پاشی شده باز کنید و سپس درباره رول کنید و در آخر دو طرف رول خمیر را با انگشت شست و اشاره فشار دهید تا خمیر باز نشود.

۳- در این مرحله از طرز تهیه نان باگت، رول های خمیر نان باگت را درون سینی فری که کمی چرب کرده اید با فاصله بچینید. حالا روی سینی فر با با سلفون بپوشانید و ۲ ساعت به خمیر نان باگت استراحت دهید، بعد از دو ساعت روی نان ها را با مخلوط یک عدد زرده تخم مرغ و شیر رو مال کنید.



۴- در مرحله آخر طرز تهیه نان باگت، فر را از پانزده دقیقه قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و داخل فر یک کاسه آب قرار دهید. حالا سینی نان باگت را در طبقه وسط فر به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دهید تا نان های باگت خوب پخته و سپس گریل را به مدت ۲ دقیقه با دمای متوسط روشن کنید تا سطح نان ها طلایی شوند.

۵- بعد از پایان زمان پخت نان های باگت را درون کاغذ فویل بپیچید و روی آنها را با پارچه بپوشانید تا نان های باگت نرم شوند. بعد از اینکه نان های باگت حرارت خود را از دست دادند حالا آماده سرو هستند، شما می توانید نان باگت را در وعده صبحانه همراه با خامه یا کره و مربا و یا در وعده ناهار یا شام با انواع کتلت یا کوکو سرو کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه نان باگت



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *