تاریخ امروزشنبه , ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه کیک بادام و پرتقال


کیک بادام و پرتقال یکی از کیک های معرف در منطقه سیسیل ایتالیا است. این کیک سبک با طعم مرکبات بیشتر یک دسر فوق العاده است تا یک کیک و بیشتر بعد از ناهار یا شام سرو می شود.


مواد لازم برای تهیه کیک بادام و پرتقال:

(مناسب برای ۸ نفر)

  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • پودر شکر: ۱۲۵ گرم
  • آب پرتقال و کمی رنده پوست پرتقال: ۲ عدد
  • آب لیمو ترش و کمی رنده پوست لیمو: ۱ عدد
  • پودر بادام: ۱۲۵ گرم
  • آرد شیرینی پزی: ۱۲۵ گرم
  • خامه فرم گرفته: ۲۰۰ گرم
  • دارچین: ۱ قاشق غذاخوری
  • بادام پرک تفت داده: ۲۵ گرم
  • بیکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری
  • پودر قند برای تزیین به میزان لازم


طرز تهیه کیک بادام و پرتقال:

۱- ابتدا یک قالب گرد و عمیق با ارتفاع ۱۸ سانتیمتر انتخاب کنید، سپس کف قالب را چرب کنید. زرده ها و سفیده های تخم مرغ ها را از هم جدا کنید. زرده ها را داخل یک کاسه ریخته و با پودر شکر مخلوط کنید، سپس خوب هم بزنید تا رنگ زرده ها کرمی شود و مخلوط شما غلیظ شود. حالا نیمی از رنده پوست پرتقال و لیمو را به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید.

۲- در این زمان برای اینکه کیک بادام و پرتقال طعم اصلی خود را بدست آورد، آب پرتقال و لیمو را به همراه پودر بادام به مخلوط زرده و شکر اضافه می کنیم. بعد خوب هم می زنیم در این مرحله مایع کیک بادام و پرتقال، کمی رقیق می شود باید آرد را کم کم به مواد کیک اضافه کرد.

۳- در این مرحله سفیده ها را خوب با هم زن می زنیم تا سفت شود، سپس سفیده ها را کم کم به مایع کیک بادام و پرتقال اضافه می کنیم.



۴- حالا مخلوط کیک بادام و پرتقال را داخل قالب ریخته و آن را داخل فر که از پانزده دقیقه قبل دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت یا عدد۴ فرهای گازی گرم شده است قرار می دهیم تا به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه کاملا بپزد. بعد از پایان زمان پخت باید رویه کیک بادام و پرتقال طلایی شود و وقتی روی کیک را فشار می دهید به حالت اول بر گردد. بعد از خارج کردن قالب کیک از فر اجازه دهید تا ۱۰ دقیقه در قالب بماند و خنک شود، در این مرحله پف کیک کمی می خوابد.

۵- در این مرحله خامه را به همراه باقی مانده پوست پرتقال و لیمو و دارچین و کمی پودر شکر خوب هم بزنید. حالا کیک بادام و پرتقال خوب خنک شده است روی آن را با بادام پرک و پودر قند تزیین کنید و با خامه فرم گرفته و مزه دار شده سرو کنید.


توصیه سر آشپز:

کیک بادام و پرتقال را می توانید با آب میوه یا شربت پرتقال سرو کنید. برای تهیه شربت پرتقال باید آب ۲ عدد پرتقال را به همراه کمی رنده پوست پرتقال و ۷۵ گرم پودر شکر و ۲ قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه بجوشانید تا شربت شما آماده شود.


آموزش تصویری طرز تهیه کیک بادام و پرتقال



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *