تاریخ امروزشنبه , ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه باقلوا


باقلوا یکی از پرطرفدارترین نوع شیرینی است این شیرینی بی نظیر در ایران، ترکیه، آذربایجان و کشور های عربی تهیه می شود. شما می توانید باقلوا را در منزل به راحتی تهیه کنید و همراه با چای داغ برای عزیزانتان سرو نماید.


مواد لازم برای تهیه باقلوا:

(به میزان یک کیلو گرم)

  • خمیر باقلوا: ۱ بسته
  • آب: ۱ و ½ پیمانه
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • روغن مایع: ۵۰ گرم
  • شکر: ۲ پیمانه
  • چوب دارچین: ۱ عدد
  • هل: ۲ عدد
  • لیموترش: نصف ۱ عدد
  • گلاب: ۳ قاشق غذاخوری
  • زعفران دمکرده: ۳ قاشق غذاخوری
  • پسته یا گردو پودر شده: ۳۰۰ گرم


طرز تهیه باقلوا:

۱- در طرز تهیه باقلوا ابتدا باید شهد را درست کنیم، آب و شکر را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم. حالا چوب دارچین و هل و پوست لیموترش را به مخلوط آب و شکر اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا شهد شروع به جوشیدن کند.

۲- در این مرحله از طرز تهیه باقلوا، بعد از اینکه شهد شروع به جوشیدن کرد آب نصف لیموترش را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا شهد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بجوشد باید غلظت شهد مثل عسل داغ باشد. حالا حرارت را خاموش می کنیم سپس گلاب و زعفران دمکرده را به شهد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا شهد کاملا خنک شود.

۳- در ادامه طرز تهیه باقلوا، خمیر باقلوا را شب قبل از فریزر خارج کرده و درون یخچال قرار دهید سپس روز پخت خمیر باقلوا را از یخچال خارج کنید و لای دستمال مرطوب تمیز قرار دهید تا خمیر باقلوا در مجاورت هوا خشک نشود.



۴- در این مرحله از طرز تهیه باقلوا، روغن مایع را درون تابه بریزید و بعد کره را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود. حالا روی میز کار یک لایه از خمیر باقلوا را قرار دهید و تمام سطح خمیر را با قلم مو کره بمالید حالا لایه بعدی را روی لایه قبلی قرار دهید و دوباره کره بمالید و بعد روی تمام سطح خمیر باقلوا پودر پسته یا گردو را کامل پخش کنید سپس خمیر را رول کرده و در آخر با فشار بر دو طرف خمیر، باقلوا را جمع کنید.

۵- در مرحله آخر طرز تهیه باقلوا، یک قالب ۲۶ در ۲۶ سانتیمتر انتخاب کنید و کف آن را چرب کنید حالا باقلواها را به صورت فشرده درون قالب بچینید. حالا روی باقلواها را با کره چرب کنید، فر را از ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود سپس قالب باقلواها را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا باقلوا بپزد. زمانی که روی باقلواها طلایی شد قالب را از فر بیرون بیاورید و در همان زمان شهد خنک را روی باقلواهای داغ بزیزد. حداقل سه ساعت زمان دهید تا شهد جذب باقلواها شود سپس باقلواها را درون یک ظرف در دار قرار دهید و درون یخچال نگهداری کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه باقلوا



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *