تاریخ امروزپنج شنبه , ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه کیک شکلاتی با کرم سفید


کیک شکلاتی با کرم سفید، کیکی بی نظیر است. وجود کاکائو در بافت کیک و لایه های خامه ما بین کیک طعم فوق العاده ای به این کیک خوشمزه داده است.


مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی با کرم سفید:

(مناسب برای ۸ نفر)

  • کره: ۲۲۵ گرم
  • شکر: ۲۲۰ گرم
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • آرد: ۱۸۰ گرم
  • بیکینگ پودر: ۱و ۱/۲ قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو: ۵۵ گرم

مواد لازم برای تهیه کرم شکلات سفید:

  • خامه فرم گرفته: ۵۰۰ گرم
  • شکلات سفید: ۲۵۰ گرم


طرز تهیه کیک شکلاتی با کرم سفید:

۱- برای تهیه کیک شکلاتی ابتدا باید آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و بعد از مخلوط شدن سه با الک کنید. حالا مواد خشک را کنار بگذارید، کره را از نیم ساعت قبل در دمای محیط قرار دهید تا کمی نرم شود. در کیک شکلاتی باید ابتدا کره نرم شده را با شکر با هم زن خوب مخلوط کنید، تخم مرغ ها را به تدریج به مواد کیک شکلاتی اضافه کنید تا کاملا جذب مواد شوند.

۲- حالا آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر را که قبلا الک کردیم به مواد کیک شکلاتی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند. فر را از پانزده دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. قالب ۲۵ سانتی متری را چرب کنید کف آن کاغذ روغنی بیندازید و دوباره روی کاغذ را چرب کنید، حالا مواد کیک شکلاتی را داخل قالب ریخته در فر به مدت ۵۰ دقیقه قرار دهید تا کیک شکلاتی بپزد.

۳- بعد از پایان زمان پخت کیک شکلاتی را از فر در بیاورید و بعد از گذشت پانزده دقیقه کیک شکلاتی را از قالب خارج کنید و اجازه بدهید تا خوب خنک شود.



طرز تهیه کرم شکلات سفید:

۱- ابتدا نیمی از خامه فرم گرفته را در ظرفی ریخته و روی حرارت بخار آب کتری قرار می دهیم تا به روش بن ماری کمی مایع شود. حالا شکلات سفید را به خامه اضافه می کنیم و زمان می دهیم تا شکلات در خامه حل شود. وقتی شکلات سفید در خامه ذوب شد ظرف را از روی حرارت بر می داریم و زمان می دهیم تا مواد کرم شکلات سفید خنک شود. وقتی که مواد کرم خوب خنک شد باقی مانده خامه را به کرم شکلات سفید اضافه می کنیم و با هم زن برقی به اندازه ای هم می زنیم که کرم شکلات سفید فرم گرفته و یک دست شود.

۲- حالا کیک شکلاتی را از ارتفاع به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم، بهتر است کیک شکلاتی را با کمی کاکائو رقیق شده مرطوب کنیم و سپس با کرم شکلات سفید آماده شده پوشش دهیم. حالا لایه بعدی کیک شکلاتی را روی کرم قرار دهید و دوباره با کاکائو رقیق شده مرطوب کنید و با باقیمانده کرم شکلات سفید پوشش دهید و کمی از کرم شکلات سفید را در قیف ریخته و روی کیک شکلاتی را با آن تزیین کنید.  کیک شکلاتی را به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.


توصیه سر آشپز:

۱ – برای تهیه کاکائو رقیق شده یک قاشق غذا خوری پودر کاکائو را به یک لیوان آب داغ به همراه یک قاشق سوپ خوری شکر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کاکائو رقیق شده به دست بیاید.

۲ – برای تهیه خامه فرم گرفته ابتدا ۲۵۰ گرم خامه را با ۲۰۰ گرم پودر شکر و کمی وانیل و دو قاشق غذاخوری پودر خامه مخلوط کنید. درون یک ظرف بزرگ تا نیمه ظرف یخ بریزید و سپس دو لیوان آب به ظرف یخ اضافه کنید. حالا ظرف مخلوط خامه و شکر را روی یخ ها قرار دهید و با هم زن برقی به اندازه ای بزنید که رد پره های هم زن روی خامه باقی بماند و خامه سفت شود و حجمش دو برابر شود. به این خامه، خامه فرم گرفته یا خامه قنادی می گویند.


آموزش تصویری طرز تهیه کیک شکلاتی با کرم سفید



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *