تاریخ امروزچهارشنبه , ۱۶ آبان ۱۴۰۳

طرز تهیه پیراشکی مرغ


پیراشکی مرغ غذایی ساده و خوشمزه است، این غذای فوق العاده را در زمانی کم می توانید در منزل تهیه کنید. پیراشکی مرغ برای وعده شام مناسب است و آن را با سالاد و سیب زمینی سرخ شده می توانید سرو کنید.


مواد لازم برای تهیه پیراشکی مرغ:

  • آرد شیرینی پزی: ۴ پیمانه
  • روغن مایع: ½ پیمانه
  • ماست: ۱ پیمانه
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • آب ولرم: ۱/۳ پیمانه
  • پودر خمیر مایع: ۱ قاشق غذاخوری
  • شیر خشک: ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک: ۱ قاشق چایخوری

مواد میانی پیراشکی مرغ:

  • سینه مرغ: ۱ عدد
  • گشنیز خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
  • قارچ: ۵ عدد
  • پودر سیر: ۱ قاشق مرباخوری
  • نمک: ½ قاشق چایخوری
  • پنیر صبحانه: ۲۰۰ گرم
  • روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری


طرز تهیه پیراشکی مرغ:

۱- در طرز تهیه پیراشکی مرغ، ابتدا پودر خمیر مایع را داخل آب ولرم بریزید سپس شکر را به آن اضافه کنید درب ظرف را بپوشانید و اجازه دهید به مدت ده دقیقه عمل بیاید. حالا تخم مرغ را داخل یک کاسه بزرگ شکسته و هم بزنید سپس روغن مایع و بعد ماست را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۲- در ادامه طرز تهیه پیراشکی مرغ، نمک و شیر خشک را به مواد داخل کاسه اضافه می کنیم. حالا مایه خمیر عمل آمده را اضافه کرده و بعد کم کم آرد را اضافه می کنیم. آرد را تا جایی اضافه کنید که خمیر لطافت خود را از دست ندهد و به دست نچسبد. حالا خمیر را داخل ظرفی که چرب شده قرار دهید و روی ظرف را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید تا خمیر پیراشکی مرغ به مدت یک ساعت استراحت کند.

۳- در این مرحله از طرز تهیه پیراشکی مرغ، مواد میانی پیراشکی را آماده می کنیم. قارچ ها را شسته و نگینی خرد کنید و کنار بگذارید. حالا سینه مرغ را چرخ کنید، داخل تابه دو قاشق غذاخوری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و سپس سینه چرخ شده مرغ را به روغن اضافه کنید. در حین سرخ شدن مرغ پودر سیر و نمک را اضافه کرده و بعد قارچ را اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد خوب پخته و سرخ شوند.



۴- در ادامه طرز تهیه پیراشکی مرغ، بعد از سرخ شدن مواد حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا مواد خنک شوند. حالا پنیر را اضافه کنید و بعد گشنیز خرد شده را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. حالا روی سطح کار آرد پاشی کنید از خمیر به اندازه یک نارنگی بردارید و باز کنید مقداری از مواد میانی لای خمیر قرار دهید و بعد دو طرف خمیر را روی هم قرار دهید و با چنگال فشار دهید تا روی هم قرار گیرند و کامل فیکس شوند، سپس در روغن شناور سرخ کنید.

۵- اگر می خواهید پیراشکی مرغ را در فر بپزید، فر را از پانزده دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراتد روشن کنید و اجازه دهید تا گرم شود. بعد از آماده کردن پیراشکی های مرغ آنها را داخل سینی فر چرب شده با فاصله بچینید و رومال زرده تخم مرغ و زعفران روی پیراشکی ها بمالید. حالا سینی را در طبقه وسط فر به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه قراردهید تا پیراشکی های مرغ بپزند برای طلایی شدن روی پیراشکی ها گریل را به مدت دو دقیقه با حرارت ملایم روشن کنید. بعد از آماده شدن پیراشکی های مرغ آنها را با سالاد و سیب زمینی سرخ شده سرو کنید.


توصیه سر آشپز:

در طرز تهیه پیراشکی مرغ می توانید به جای پنیر صبحانه از پنیر پیتزا استفاده کنید. روش دیگر طرز تهیه پیراشکی مرغ در آموزش تصویری موجود است می توانید از آن استفاده کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه پیراشکی مرغ



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *