تاریخ امروزپنج شنبه , ۱۲ تیر ۱۳۹۹

طرز تهیه رولت خامه ای


رولت خامه ای، کیکی با بافت سبک و خوشمزه است که برای مهمانی های عصرانه بسیار مناسب است. رولت خامه ای را به راحتی در منزل می توانید تهیه کنید و در مهمانی ها با چای یا قهوه سرو کنید.


مواد لازم برای تهیه رولت خامه ای:

(مناسب برای ۶ نفر)

  • آرد شیرینی پزی: ۱۷۰ گرم
  • تخم مرغ: ۷ عدد
  • شکر: ۱۶۰ گرم
  • روغن مایع: ۴ قاشق سوپخوری
  • آب جوش: ۱/۳ پیمانه
  • وانیل: ¼ قاشق چایخوری
  • مواد لازم برای تهیه خامه رولت:
  • خامه قنادی یا فرم گرفته: ۱۰۰ گرم
  • پنیر خامه: ۳۰۰ گرم
  • پودر شکر: ۷۵ گرم
  • وانیل: ½ قاشق چایخوری


طرز تهیه رولت خامه ای:

۱- در طرز تهیه رولت خامه ای، ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید و داخل کاسه ها بریزید. حالا زرده ها را با شکر و وانیل مخلوط کرده و با هم زن خوب بزنید، سپس هم زمان با هم زدن آب جوش را اضافه کنید تا مواد سبک و حجیم شود. روغن مایع را اضافه کنید و در آخر آرد الک شده را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.

۲- در این مرحله از طرز تهیه رولت خامه ای، سفیده های تخم مرغ را با هم زن برقی خوب بزنید تا پف کرده و وقتی که کاسه را بر می گردانید از کاسه نریزند. حالا سفیده های فرم گرفته را به مواد خمیر رولت خامه ای اضافه کنید و خیلی آرام به صورت دورانی هم بزنید تا پف سفیده ها نخوابد. حالا مواد را داخل قالب ۴۰ در ۶۰ که کف آن کاغذ روغنی قرار داده اید و چرب شده بریزید.

۳- در ادامه طرز تهیه رولت خامه ای، قالب را به مدت ۱۵ دقیقه طبقه وسط فر قرار دهید تا نان رولت خامه ای پخته شود. بعد از پایان زمان پخت قالب را از فر خارج کنید و نان رولت خامه ای را به آرامی از قالب جدا کرده و اجازه دهید تا کمی خنک شود. حالا کاغذ روغنی را به آرامی از نان جدا کنید و نان را روی کاغذ دیگر قرار دهید و به آرامی نان رولت خامه ای را رول کنید و کنار بگذارید.



۴- در مرحله آخر از طرز تهیه رولت خامه ای، خامه لای رولت را آماده کنید. پنیر خامه را داخل کاسه بریزد سپس شکر و خامه را همراه با وانیل به آن اضافه کنید و با هم زن برقی خوب بزنید تا فرم بگیرد. حالا نان رولت خامه ای را که کامل سرد شده باز کنید و خامه فرم گرفته را روی آن پهن کنید و دوباره آن را رول کرده و کاغذ روغنی را محکم دور آن بپیچید و به مدت دو ساعت رولت خامه ای را در یخچال قرار دهید.

۵- رولت خامه ای بعد از دو ساعت آماده است آن را با خامه فرم گرفته و میوه های تازه یا تکه های گردو تزیین کنید و سپس با چای یا قهوه سرو کنید.


توصیه سر آشپز:

در طرز تهیه رولت خامه ای، می توانید لای رولت همراه با خامه گردو و موز خرد شده هم می توانید استفاده کنید. رولت خامه ای را به مدت دو روز در یخچال می توانید نگهداری کنید. برای پخت نان رولت به جای فر می توانید از تابه رژیمی استفاده کنید، کف تابه را دو عدد کاغذ روغنی قرار دهید و سپس چرب کنید حالا خمیر را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه پخته و سپس نان را برگردانید تا به مدت ۵ الی ۸ دقیقه طرف دیگر آن هم بپزد.


آموزش تصویری طرز تهیه رولت خامه ای



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *