تاریخ امروزچهارشنبه , ۵ آذر ۱۳۹۹

طرز تهیه لازانیا


لازانیا غذایی ایتالیایی است این غذای بی نظیر که با نوعی پاستای ورقه ای تهیه می شود بسیار خوشمزه است. شما می توانید در تهیه لازانیا از سس گوشت یا سبزیجات استفاده کنید. لازانیا را به عنوان یک وعده غذایی همراه با سالاد می توانید سرو کنید، در ضمن لازانیا برای جشن های تولد غذایی مناسب است.


مواد لازم برای تهیه لازانیا:

(مناسب برای ۴ الی ۵ نفر)

  • لازانیا: ۱ بسته
  • گوشت چرخکرده: ۳۵۰ گرم
  • قارچ درشت: ۱۰ عدد
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • فلفل دلمه رنگی: ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب: ۱ لیوان
  • روغن مایع: دو قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا: ۱ بسته کوچک
  • آرد سفید: ۱ قاشق سوپخوری
  • شیر: ۱ لیوان
  • کره: ۵۰ کرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه لازانیا:

۱- ابتدا در طرز تهیه لازانیا، سس گوشت را تهیه می کنیم. ابتدا پیاز را نگینی ریز خرد کرده و داخل تابه می ریزیم سپس دو قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا پیاز کمی در روغن سرخ شود. حالا گوشت را به پیاز اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رنگ گوشت کامل عوض شود بعد فلفل دلمه ای را ریز خرد کرده و به گوشت اضافه می کنیم.

۲- در ادامه طرز تهیه لازانیا، قارچ ها را شسته و نگینی خرد می کنیم سپس به مخلوط گوشت و پیاز و فلفل دلمه ای اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا مواد با هم خوب سرخ شوند. حالا ادویه مخصوص لازانیا را از داخل بسته خارج کنید و به مواد داخل تابه اضافه کنید و در آخر رب گوجه فرنگی و نمک را اضافه کرده و یک لیوان آب به سس گوشت لازانیا اضافه کنید و اجازه دهید تا سس با حرارت ملایم پخته و غلیظ شود.

۳- در این مرحله از طرز تهیه لازانیا، سس سفید را آماده می کنیم. آرد را داخل یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا کمی بوی خامی آرد گرفته شود. حالا کره را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد و کره با هم مخلوط شوند، سپس شیر را اضافه کنید در این مرحله نمک و فلفل را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا سس سفید شما غلیظ شود.



۴- در مرحله آخر طرز تهیه لازانیا، داخل یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب داخل ظرف جوش بیاید سپس کمی نمک و روغن به آب اضافه کنید حالا ورقه های لازانیا را داخل آب در حال جوشیدن قرار دهید تا نرم شوند. بعد ورقه های لازانیا را داخل آبکش ریخته و روی آن آب سرد بریزید، حالا یک ظرف پیرکس بردارید و کف آن کمی از سس سفید بریزد و سس را ته ظرف خوب پهن کنید.

۵- در ادامه طرز تهیه لازانیا، ورقه های لازانیا را کف ظرف در کنار هم قرار دهید سپس مقداری از مایه سس گوشت را روی ورقه های لازانیا پهن کنید به همین ترتیب لایه های بعدی را روی هم قرار دهید تا به لایه آخر برسید. در مرحله آخر بعد از قرار دادن ورقه های لازانیا روی آنها سس سفید را کامل پهن کنید و در آخر پنیر پیتزا را روی آن بپاشید. حالا ظرف را داخل طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید و در آخر برای طلایی شدن روی لازانیا گریل را با حرارت ملایم به مدت ۲ الی ۳ دقیقه روشن کنید، حالا لازاینای شما آماده است. شما می توانید لازانیا را با همان ظرفی که در فر قرار دادید برای سرو روی میز بگذارید و همراه با سالاد آن را سرو کنید.


توصیه سر آشپز:

اگر از لازانیای فوری یا نیمه آماده استفاده می کنید چون این نوع لازانیا احتیاجی به جوشیدن در آب ندارد پس مایه گوشت را کمی آبدار بردارید در ضمن سس سفید شما در این نوع لازانیا نباید زیاد غلیظ باشد.


آموزش تصویری طرز تهیه لازانیا



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *