تاریخ امروزجمعه , ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه دسر پرتقالی


دسر پرتقالی، دسری ساده که از تکه های پرتقال و کرمی سبک همراه با کیک اسفنجی تهیه می شود. این دسر لذیذ را بعد از یک وعده غذایی سبک می توانید سرو کنید.


مواد لازم برای تهیه دسر پرتقالی:

(مناسب برای ۴ نفر)

  • ماست کم چرب: ۱ پیمانه
  • شیر خشک: ۶ قاشق غذاخوری
  • پرتقال: ۴ عدد
  • پودر شکر: ۴ قاشق غذاخوری
  • رنده پوست پرتقال: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب پرتقال: ۴ قاشق غذاخوری
  • سفیده تخم مرغ: ۲ عدد
  • مربای پوست پرتقال برای تزیین به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی:

  • تخم مرغ متوسط: ۲ عدد
  • پودر شکر: ۶ قاشق غذاخوری
  • آرد: ۶ قاشق غذاخوری
  • آرد سبوس دار: ۶ قاشق غذاخوری
  • پودر قند: ۱ قاشق مرباخوری
  • آب جوش: ۱ قاشق غذاخوری


طرز تهیه دسر پرتقالی:

۱- برای تهیه دسر پرتقالی ابتدا لازم است سرو ته پرتقال ها را ببرید و پوست آنها را بکنید. سپس هر پره پرتقال را از پوست نازکش جدا کنید و به نسبت مناسب در ظرف هایی که برای دسر پرتقالی در نظر گرفته اید بریزید. بهترین انتخاب برای ظرف های دسر ظروف پایه دار یا بستنی خوری است، بعد از ریختن پرتقال ها درون ظرف ها آنها را درون یخچال بگذارید.

۲- ماست و پوست پرتقال و آب پرتقال را درون یک کاسه بریزید و مخلوط کنید، سپس پودر شکر و شیر خشک را به مواد دسر پرتقالی اضافه کنید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید. روی کاسه را با سلفون بپوشانید و آن را در یخچال به مدت یک ساعت قرار دهید تا خنک شود. در ادامه تهیه دسر پرتقالی باید سفیده های تخم مرغ را با هم زن برقی در یک جهت خوب بزنید تا سفت شوند. حالا مخلوط مواد دسر پرتقالی را از یخچال در بیاورید و سفیده های زده شده را به آن اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید، سپس ظرف هایی را که برای سرو در نظر گرفته بودید و پره های پرتقال را درون آن ریخته بودید از یخچال در بیاورید. مواد دسر پرتقالی را روی پره های پرتقال بریزید.

۳- در این لحظه ظرف های دسر را با خلال پوست پرتقال تزیین کنید و ظرف های دسر پرتقالی را درون یخچال قرار دهید. برای تهیه کیک اسفنجی احتیاج به یک قالب به اندازه ۱۵ در ۲۵ سانتیمتر است آن را چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی قرار دهید. حالا تخم مرغ و پودر شکر را با هم مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا غلیظ و کرم رنگ شوند. آرد را الک کنید و به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کنید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید، در این لحظه آب جوش را کم کم اضافه کنید.



۴- فر را از قبل با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت یا عدد ۷ فرهای گازی گرم کنید. مواد کیک اسفنجی را درون قالب ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کیک پخته و طلایی شود.

۵- بعد از پایان زمان پخت کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شود. بعد کیک اسفنجی را از قالب خارج کنید و کاغذ روغنی را از ته کیک به آرامی جدا کنید. کیک اسفنجی را روی توری فلزی قرار دهید تا کیک اسفنجی سرد شود. حالا کیک اسفنجی را برش بزنید با پودر قند تزیین کنید و کنار دسر پرتقالی سرو کنید.


توصیه سر آشپز:

در دسر پرتقالی تهیه و سرو کیک اسفنجی سلیقه ای است شما می توانید بنا به ذائقه خود آن را حذف کنید. در ضمن به جای ماست می توانید از پنیر خامه ای استفاده کنید. اگر دوست دارید کیک اسفنجی شما کاکائویی باشد به مواد کیک یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه دسر پرتقالی



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *