تاریخ امروزجمعه , ۳۱ فروردین ۱۴۰۳

طرز تهیه کاپ کیک


کاپ کیک، به کیک های کوچک یک نفره گفته می شود. این کیک های تک نفره برای جشن تولد کودکان یا مهمانی های خودمانی بسیار مناسب است. کاپ کیک را با چای یا قهوه و برای کودکان به همراه شیر می توانید سرو کنید.


مواد لازم برای تهیه کاپ کیک:

(مناسب برای ۴ نفر)

  • کره: ۲۰۰ گرم
  • شکر : ۲۰۰ گرم
  • آرد: ۲۵۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • وانیل: ۱ قاشق چایخوری سر خالی
  • شکلات: ۳۰۰ گرم
  • دنت شکلاتی به میزان لازم
  • اسمارتیز و ترافل رنگی به میزان لازم


طرز تهیه کاپ کیک:

۱- ابتدا برای تهیه کاپ کیک شکلات و کره را با نصف استکان آب جوش مخلوط می کنیم، روی حرارت غیر مستقیم مثل کتری قرار می دهیم به این روش بن ماری می گویند. مرتب هم می زنیم تا شکلات حل شود، بعد شکر را به مواد روی حرارت اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکر خوب در شکلات حل شود.

۲- برای تهیه کاپ کیک شما می توانید بنا بر طعمی که دوست دارید نوع شکلات را انتخاب کنید. بهترین انتخاب برای این کاپ کیک شکلات تلخ است. وقتی شکر خوب در مخلوط شکلات حل شد. آن را از روی حرارت بر می داریم، بعد در ظرفی جدا دو عدد تخم مرغ را خوب هم می زنیم. حالا آرام تخم مرغ ها را به مایع شکلات اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم تا تخم مرغ ها در مایع شکلات، کاپ کیک نپزد و بریده بریده نشود.

۳- مواد را کنار بگذارید تا کمی خنک شود البته نباید زیاد سرد شود. وقتی مواد کاپ کیک کمی حرارت خود را از دست داد و خنک شد حالا زمان اضافه کردن آرد و وانیل است. حالا آرد را در ظرفی جدا الک می کنیم و وانیل را به آن اضافه کرده و بعد این مخلوط را به مایع کاپ کیک اضافه می کنیم. حالا مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم، اگر قالب مخصوص کاپ کیک دارید می توانید داخل آن را با روغن مایع چرب کنید اما اگر قالب ندارید می توانید از کپسول های کاغذی که در فروشگاه های لوازم قنادی موجود است استفاده کنید.



۴- حالا مایع کاپ کیک را داخل قالب های چرب شده می ریزیم فقط قالب ها را تا نیمه پر کنید چون در زمان پخت حجم مواد کاپ کیک دو برابر می شود. اگر قالب ها را پر کنید مایع کاپ کیک از قالب بیرون می ریزد. قبل از اینکه قالب های کاپ کیک را در فر قرار دهید. فر را پانزده دقیقه قبل روی دمای ۱۴۰ درجه سانتیگراد روشن کنید، حالا قالب یا قالب ها را در فر قرار دهید بعد از ۴۰ دقیقه کاپ کیک های شما آماده است. حالا کاپ کیک ها پخته را از فر خارج می کنیم و می گذاریم تا خنک شود، وقتی خنک شد حالا زمان تزیین کاپ کیک ها است. کمی از دنت شکلاتی روی کاپ کیک می مالیم و با اسمارتیز یا ترافل های رنگی یا با شکلات های چیپسی آن را تزیین کرده و در ظرف مخصوصی که برای سرو در نظر گرفتیم می چینیم.

 


آموزش تصویری طرز تهیه کاپ کیک



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *