تاریخ امروزسه شنبه , ۲۸ فروردین ۱۴۰۳

طرز تهیه دسر شارلوت شکلاتی


دسر شارلوت شکلاتی، دسری شکلاتی است که مواد میانی آن مثل موس و دیواره آن از بیسکویت های لیدی فینگر تشکیل شده است. این دسر کلاسیک برای مهمانی های خاص بسیار مورد پسند است.


مواد لازم برای تهیه دسر شارلوت شکلاتی:

(مناسب برای ۸ نفر)

  • بیسکویت لیدی فینگر: ۲۲ عدد
  • شکلات خالص: ۲۵۰ گرم
  • شربت پرتقال:  ۴ قاشق غذاخوری
  • خامه: ۱۵۰ میلی لیتر
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • پودر شکر: ۲/۳ پیمانه

مواد لازم برای تزیین:

  • خامه فرم گرفته: ۱۵۰ میلی لیتر
  • پودر شکر: ۲ قاشق غذا خوری
  • وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو و مقداری توت فرنگی برای روی دسر شارلوت شکلاتی


طرز تهیه شارلوت شکلاتی:

۱- در تهیه شارلوت شکلاتی ابتدا باید قالب آن را انتخاب کنید، در این مرحله هم می توانید قالب یک تکه انتخاب کنید هم از بستنی خوری یا جام های پایه دار می توان استفاده کرد. یا یک قالب گود و گرد کمربندی مخصوص پخت کیک به قطر ۱۸ سانتیمتر انتخاب کنید و کف آن کاغذ روغنی قرار دهید.

۲- در دسر شارلوت شکلاتی، بیسکویت های لیدی فینگر را درون سینی بچینید و روی آن را با نیمی از شربت پرتقال مرطوب کنید. سپس بیسکویت های لیدی فینگر را به صورت عمودی دور تا دور قالب بچینید این کار را طوری انجام دهید که بیسکویت ها کاملا تنگ ومحکم دیواره قالب را بپوشانند.

۳-در ادامه مراحل تهیه دسر شارلوت شکلاتی، شکلات را خرد کنید درون یک کاسه بریزید و روی بخار آب در حال جوشیدن قرار دهید. بعد از ذوب شدن شکلات آن را از روی حرارت بخار آب بر دارید و خامه و باقی شربت پرتقال را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.



۴- در این مرحله سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید، زرده ها را خوب هم بزنید و به مایع دسر شارلوت شکلاتی اضافه کنید.سفیده ها را در ظرفی تمیز بریزید پودر شکر را به آنها اضافه کنید و با هم زن آنقدر بزنید تا سفت شوند و رد پره های هم زن روی آنها بماند.

۵- حالا سفیده های زده شده را در دو مرحله به مایع شکلاتی دسر شارلوت شکلاتی اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا پف سفیده ها نخوابد. مایع میانی دسر شارلوت شکلاتی آماده است آن را وسط قالب شارلوت بریزید تا جایی که با سر بیسکویت ها هم سطح شود. قالب را به مدت ۵ تا ۶ ساعت درون یخچال قرار دهید تا دسر شارلوت شکلاتی سرد شود. بعد از پایان این زمان دسر شارلوت شکلاتی را از قالب خارج کنید. خامه فرم گرفته را با پودر شکر و وانیل مخلوط کنید، خوب هم بزنید تا سفت شود. حالا آن را روی دسر شارلوت شکلاتی پهن کنید و مقداری از خامه را درون قیف بریزید و با آن اطراف دسر را تزیین کنید. حالا سطح دسر شارلوت شکلاتی را با پودر کاکائو و توت فرنگی تزیین کنید و دوباره دسر شارلوت شکلاتی را تا زمان سرو در یخچال قرار دهید.


آموزش تصویری طرز تهیه دسر شارلوت شکلاتی



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *