تاریخ امروزشنبه , ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه پنکیک


پنکیک نوعی کیک است که در تابه سرخ می شود. در کشور فرانسه این کیک سنتی برای صبحانه یا عصرانه پخته می شود. طرز تهیه پنکیک بسیار راحت است و آن را با عسل و کره یا شکلات صبحانه همراه با چای یا قهوه می توانید سرو کنید.


مواد لازم برای تهیه پنکیک:

(مناسب برای ۴ نفر)

  • آرد: ۲ پیمانه
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • روغن مایع: ۱ قاشق سوپخوری
  • شکر: ۶ قاشق سوپخوری
  • شیر: ۱ پیمانه
  • وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
  • روغن مایع برای چرب کردن تابه به مقداری لازم


طرز تهیه پنکیک:

۱- برای تهیه پنکیک ابتدا دو عدد تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ بشکنید و سپس با هم زن خوب هم بزنید تا رنگ آن کرمی و کشدار شود. حالا وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۲- در این مرحله از تهیه پنکیک، شکر را به مخلوط تخم مرغ و وانیل اضافه کنید و هم بزنید. بعد از حل شدن شکر در مخلوط تخم مرغ ها حالا نویت اضافه کردن روغن مایع است، مواد را با هم خوب ترکیب کنید.

۳- بعد از اینکه مواد پنکیک خوب با هم ترکیب شدن حالا شیر را به مواد پنکیک اضافه کنید و هم بزنید تا مواد پنکیک یکدست شود. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سپس الک کنید، حالا کم کم به مواد پنکیک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود و مایع پنکیک صاف و یکدست شود. غلظت مایع پنکیک باید مثل ماست رقیق باشد.



۴- یک تابه روی حرارت ملایم قرار دهید، کف آن را با روغن مایع چرب کنید. وقتی که تابه خوب گرم شد، حرارت را کم کنید با یک ملاقه از مایع پنکیک بردارید و در وسط تابه بریزید، حالا تابه را آرام بگردانید تا مایع پنکیک در سطح تابه به طور یکنواخت پهن شود.

۵- وقتی که روی خمیر پنکیک سوراخ های ریزی ایجاد شد و یک طرف پنکیک سرخ شد، آن را به آرامی بر گردانید تا طرف دیگر پنکیک هم سرخ شود. به همین ترتیب تمام پنکیک ها را آماده می کنیم. فقط دقت داشته باشید برای سرخ کردن پنکیک از تابه نسوز استفاده کنید و کف ظرف را مرتب چرب کنید.حالا پنکیک های سرخ شده را روی پارچه نخی تمیز قرار دهید تا خنک شوند.

۶- بعد از خنک شدن پنکیک ها آنها را در ظرف مخصوص سرو قرار دهید، روی آنها را با شکلات صبحانه یا خامه فرم گرفته یا عسل و کره تزیین کنید. اگر ساده خواستید سرو کنید می توانید کمی خاک قند روی آنها بپاشید و با کمی میوه اطراف پنکیک را تزیین کنید سپس با چای یا قهوه سرو کنید.


توصیه سر آشپز:

اگر خواستید پنکیک کاکائویی باشد، یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو به مواد پنکیک اضافه کنید. اگر مایع پنکیک زیادی سفت شد کمی شیر به مایع پنکیک اضافه کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه پنکیک



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

2 نظر

    1. springlady نویسنده پاسخ

      سلام روزتون بخیر، غلظت خمیر باید مثل ماست نه خیلی سفت نه خیلی شل باشد. حرارت زیر تابه باید کم باشد، زمانی که یک ملاقه از خمیر وسط تابه ریختید باید تابه را بچرخانید تا خمیر کف تابه پهن شود سپس بعد از اینکه روی تمام سطح خمیر حباب تشکیل شد پنکیک را برگردانید. اگر پنکیک شما کلفت باشد حالت شل و خمیری پیدا می کند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *