تاریخ امروزچهارشنبه , ۲۰ آذر ۱۳۹۸

طرز تهیه دسر سوفله لیمو


دسر سوفله لیمو، دسری با بافت لطیف و نرم است. که عطر بی نظیر لیمو به آن طعمی بهشتی داده است.


مواد لازم برای تهیه دسر سوفله لیمو:

(مناسب برای ۵ نفر)

  • آرد : ۳ قاشق غذاخوری
  • شکر : ۳ قاشق غذاخوری
  • کره  : ۵۰ گرم
  • تخم مرغ  : ۶ عدد
  • شیر : ۳۰۰ سی سی
  • لیمو ترش  : ۱ عدد


طرز تهیه دسر سوفله لیمو:

۱- ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا می کنیم، دقت کنید در زمان جدا کردن زرده ها از سفیده ها زرده و سفیده با هم قاطی نشوند. چون دسر سوفله لیموی شما پف نمی کند و خراب می شود. سفیده ها را با هم زن خوب می زنیم تا سفت شود و از ظرف نریزد. بعد زرده ها را در ظرفی جدا با شکر آنقدر می زنیم تا سفید و کشدار شود این کار باعث می شود تا دسر سوفله لیمو بوی تخم مرغ نگیرد.

۲- حالا کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم، بعد آرد را به کره اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا با کره مخلوط شود. دراین زمان شیر را به مواد دسر سوفله لیمو اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا آرد در شیر حل شود و مواد دسر سوفله لیمو صاف و کرمی شود. حالا زمان اضافه کردن مخلوط زرده و شکر به مواد دسر سوفله لیمو است، این مواد را به مواد روی حرارت اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم تا مواد سوفله لیمو خوب با هم مخلوط شوند.



۳- وقتی مواد دسر سوفله لیمو به غلظت مناسب رسید زیر حرارت را خاموش می کنیم و اجازه میدهیم تا مواد فقط کمی از حرارت خود را از دست بدهند. حالا سفیده های زده شده را به مواد دسر سوفله لیمو اضافه می کنیم و به حالت دورانی هم می زنیم تا مواد دسر سوفله لیمو صاف و یکدست شوند.

۴- در آخر آب لیمو ترش و کمی رنده پوست لیمو را به مواد دسر سوفله لیمو اضافه می کنیم و بعد از مخلوط شدن مواد را داخل قالبی که از قبل با کره چرب شده و کف آن کمی شکر پاشیدیم می ریزیم. فر را از پانزده دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم می کنیم حالا قالب دسر سوفله لیمو را به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار می دهیم. بعد از این مدت زمان دسر سوفله لیمو آماده است، آن را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا دسر سوفله لیمو خنک شود. وقتی خوب خنک شد می توانید روی آن را با خامه شیرین قنادی و کمی رنده پوست لیمو تزش تزیین کنید، البته از کرم پنیر هم برای تزیین دسر سوفله لیمو می توانید استفاده کنید.


توصیه سر آشپز:

۱- توجه داشته باشید بعد از اضافه کردن سفیده های هم زده به مواد دسر سوفله لیمو آن را حتما دورانی هم بزنید و در ضمن زیاد هم نزنید چون پف سفیده ها می خوابد و دسر سوفله لیمو پف نمی کند، یک دسر سوفله خوب باید پف کرده باشد.

۲- بعد قرار دادن قالب دسر سوفله لیمو در فر تا ۲۰ دقیقه به هیج وجه در فر را باز نکنید چون پف سوفله شما از بین می رود و دیگر پف نمی کند.


آموزش تصویری طرز تهیه دسر سوفله لیمو



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



‫0/5 (0 امتیاز)
اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *